| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
فقزدایی از مسیر کارآفرینی
ماهانه 15 میلیارد تومان صدقه در کشور جمع میشود با این حال آمار این میزان صدقه و شیوه مصرف آن نتوانسته جوابگوی نیاز جمعیت به قول معروف فقیر باشد چرا که به گفته وزیر کار فقرزدایی با شیوه صدقهای جواب نمیدهد و پیامد آن چیزی جز راکد ماندن در شرایط بحرانی مشکلات و دغدغههای اقتصادی نیست. هر متکدی طبق آماری که تاکنون اعلام شده ماهیانه 3 میلیون تومان درآمد دارد که اگر بخواهیم با این نگرش درآمد ماهیانه کسانی که از این شیوه به صورت متمرکز کسب درآمد میکنند را محاسبه کنیم سر از درآمدهای نجومی درمیآوریم. با این وجود آنچه شاید مهمتر از بحث تکدیگری به نظر برسد، فرهنگی است که مردم نسبت به پرداخت صدقه و کمک به فقرا دارند.
به گفته وزیر کار این فرهنگ منجر به شکلگیری اصطلاحی چون فقرزدایی صدقهای شده است که تمام هم و غم آن به جای حل مشکلات میانبر زدن از آنها با کمک و دادن صدقه است.
افزایش کاسبیهای غیرمجاز
به گفته برخی از کارشناسان گاهی مفهوم صدقه با تنپروری و تنبلی خلط میشود و بدتر اینکه پول بیزحمت صدقه خیلیها را به سمت مشاغل کاذب وکاسبیهای غیرقانونی وسوسه میکند و همین منجر شده در طی سالیان اخیر بازار متکدیان و کاسبیهای غیرمجاز از این طریق افزایش پیدا کند. این درحالیست که پولهای صدقهای میتوانست در جهت کارآفریتی و اشتغالزایی باشد یا بتواند گرهی از مشکلات کنونی کشور بگشاید.
بار بیکاری جوانان بر دوش بخش خصوصی
مهدی تقوی استاد دانشگاه در این رابطه میگوید: متاسفانه در کشور ما دولت هیچ مسئولیتی در قبال قشر بیکار ندارد در حالی که در کشورهای دیگر دولتها با اجرای طرح بیمه فراگیر تا حدودی خلأ اشتغالزایی کافی در کشور را جبران کردهاند.
در کشور ما بار بیکاری جوانان، تحصیلکردههای دانشگاهی بر دوش بخش خصوصی است به این معنا که بخش خصوصی باید در تکاپوی جبران دغدغههای معیشتی، حقوقی و کاری جوانان باشد و از طرفی معمولا دولت ها آنطور که باید خود را موظف نمیدانند راهکار یا راهحلی اساسی برای حل مشکل بیکاری ارائه بدهند. تنها یک راهحل به فکر دولتها میرسد و آن این است که به مردم به اسم صدقه کمک مالی موقت کنند در حالی که این کمکها نه فقیری را از فقر خارج کرده و نه گرهی را از مشکل اشتغال مردم گشوده است.
شروع فقرزدایی از مدرسه
این استاد بازنشسته دانشگاه میگوید: صدقه خوب است اما نگرش حاکم برای استفاده از صدقه و نحوه کاربرد آن غلط است و همین نگرش غلط منجربه بروز طرز فکر صدقهمحور شده که در آن خبری از تلاش، تکاپو یا ایجاد اشتغال نیست.
در حالی که اگر همین طرز فکر با تکیه بر توجه به نهادهای اساسیای چون آموزش و مدارس باشد، میتواند کمک حال مردم باشد.
فقرزدایی باید از مدرسه شروع شود جایی که در آن دانشآموزان مهارت کسب میکنند و یاد میگیرند روی پای خود بایستند و به خود متکی باشند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه راه بیبدیل فقرزدایی از مسیر کارآفرینی امکانپذیر است، گفت: اگر بخواهیم در مسیر پر پیچوخم مسابقه جهانی به یک قدرت اقتصادی اجتماعی در منطقه تبدیل شویم باید از کارآفرینی فردی و سازمانی عبور کرده و به جامعه کارآفرین و دولت کارآفرین برسیم.
فقرزدایی جبرانی و صدقهای به تعبیر من توسط دولتی که من آن را دولت بچه پولدار مینامم، اجرا شد و این درحالیست که فقرزدایی با توانمندسازی و کارآفرینی انجام میشود و میتوان گفت که راه بیبدیل فقرزدایی در مسیر کارآفرینی قرار دارد.
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در جریان فقرزدایی کارآفرینی اجتماعی اثرگذار بوده است، گفت: معتقدم که امروز نیاز به یک ائتلاف بزرگ برای جبران عقبماندگیها و مشکلات کشور داریم. در حال حاضر بیش از 40 درصد مردم کشور ما زیر خط فقر زندگی میکنند و رتبه کشور از نظر نرخ فقر در رتبه 58 از میان 82 کشور در حال توسعه قرار گرفته است.
برخی کشورها که فقر بیشتری نسبت به ایران دارند، عبارتند از: برزیل با 10.8 درصد، الجزایر با 23.6 درصد، هند با 68.7 درصد، پاکستان با 60.2 درصد، زامبیا با 86.6 درصد، چین با 27.2 درصد، غنا با 51.8 درصد، اندونزی با 43.3 درصد، و تاجیکستان با 27.7 درصد. از جمله کشورهایی که فقر کمتری نسبت به ایران دارند نیز میتوان به آرژانتین با 2 درصد، روسیه با 2 درصد، ترکیه با 4.7 درصد، و تایلند با 4.1 درصد اشاره کرد.
منبع: کسب و کار
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
10 پیش بینی برای اقتصاد جهان در سال 2017 به نقل از بیزینس اینسایدر
پایداری یوآن
یوآن به نحوی ثابت و پایدار می شود و کاهش ارزش آن در مقابل دلار در سال آینده تنها بهطور معتدلی صورت می گیرد و مقامات چینی روند خروج سرمایه را از بین می برند
رشد دستمزد بازخواهد گشت
برخی از عواملی که رشد دستمزد را به تاخیر انداختهاند از جمله تغییر در ساختار نیروی کار (به خصوص ورود قدرتمند کارگران کمدرآمد به بازار کار) شروع به از بین رفتن میکند و معیارهای بازدهی بازار کار بهطور قابل توجهی در کشورهای ایالات متحده آمریکا، بریتانیا و آلمان افزایش خواهند یافت (اما این روند در ژاپن کمتر خواهد بود) و حاکی از این است که فشاری برای بالا رفتن دستمزدها پدیدار خواهد شد.»
سهام برای دومین سال بهتر از درآمد ثابت عمل خواهند کرد
تمام سه شاخص عمده ایالات متحده آمریکا در سطوح تاریخی قرار گرفتهاند، برای مثال FTSE 100 در میانه اکتبر به بالاترین سطوح خود رسید و به گفته «آکسفورد» این سهام به بهبود عملکرد خود در سال آتی نیز ادامه خواهند یافت.
بازده کلی سهام در ایالات متحده آمریکا حدود 5 درصد در کل سال خواهد بود اما پیشبینی میشود بازده اوراق قرضه بیشتر افزایش یابد، هرچند بازده کلی اوراق قرضه باز هم بسیار پایینتر خواهد بود.»
یورو و دلار تا پایان سال به نرخ برابری جدیدی میرسند
برابری بین یورو و دلار تحت دو عامل کلان قرار دارد: سیاستهای اروپا و قدرت دلار در نتیجه افزایش نرخ بهره فدرال رزرو. به گفته این سازمان، «افزایش تفاوت نرخ بهره بین منطقه اروپا و ایالات متحده آمریکا برای نخستین بار از سال 2002، نرخ یورو به دلار را به پایینترین برابری در پایان سال 2017 خواهد رساند.»
منطقه یورو محکم باقی خواهد ماند
بانک مرکزی اروپا بهطور قابل ملاحظهای به سیاست تسهیل پولی به شکل تسهیل مقداری و نرخ بهره منفی ادامه میدهد تا به افزایش تورم و رشد در سراسر منطقه اروپا کمک کند. «ما انتظار داریم رشد منطقه اروپا از رشد 5/ 1 درصدی پیشبینیشده برای سال بعد فراتر رفته و نرخ تورم و بازدهی اوراق قرضه بالاتر رود.»
رشد بریتانیا بهتر از آمار خواهد بود
«ما انتظار داریم رشد بریتانیا در سال 2017 پس از رای برگزیت، با افزایش همراه باشد. همچنین انتظار داریم که استرلینگ در سال 2017 به رغم افزایش معتدل در تفاوت نرخ بهره ایالات متحده – بریتانیا افزایش یابد.»
بازارهای نوظهور غیرقابل پیشبینی باقی میمانند
تصویر بازارهای نوظهور تا حدودی سردرگمکننده خواهد بود. بهطور خلاصه روسیه و برزیل وضعیتی خوب داشته و چین وضعیتی نامناسب خواهد داشت. «در سال 2017 نرخ رشد کل بازارهای نوظهور بهبود یافته و از 4/ 3 درصد به1/ 4 درصد میرسد اما عملکرد آن بین کشورهای مختلف، متفاوت است. ما انتظار داریم رشد چین باز هم کندتر شود، اما رشد بازارهای نوظهور دیگر مانند برزیل و روسیه که در حال خروج از رکود هستند، بهبود مییابد.»
رشد تجارت جهانی «کند» باقی خواهد ماند
«رشد تجارت کالاها در جهان در سال آینده بهبود خواهد یافت و به 7/ 2 درصد میرسد که ناشی از تقاضای وارداتی بیشتر در ایالات متحده آمریکا و نیز در روسیه، برزیل و هند است (که همگی در سال 2016 با مشکلاتی در این مورد روبهرو بودند). اما در حالی که پیشبینی سال آینده از رشد حاکی از افزایش آن نسبت به میزان برآوردی بسیار ضعیف سال 2016 خواهد بود، ولی باز هم بسیار کمتر از متوسط بلندمدت این متغیر است که حدود 5 درصد در سال بوده است.
رشد تولید ناخالص داخلی جهانی اندکی بهبود خواهد یافت
رشد جهانی در سال 2017 تنها به میزانی معتدل بهبود می یابد. با وجود این تغییر، این عدد کمتر از متوسط رشد 30 سال گذشته خواهد بود که ۲.۸ درصد بوده است.»
بحث درمورد تورم در آمریکا ادامه خواهد داشت
هر آنچه در سال آینده در اقتصاد جهانی اتفاق میافتد تحت تاثیر اتفاقات ایالات متحده آمریکا قرار خواهد گرفت که به نوبه خود از محرکهای القایی ترامپ برای افزایش رشد، تاثیر میپذیرد. «اثر کامل سیاستهای تورمی تحت دولت ترامپ احتمالا تا سال 2018 در بخش حقیقی اقتصاد دیده نمیشود. با وجود این، انتظار داریم رشد ایالات متحده آمریکا در سال 2017 تقویت شود و بازار مالی این کشور توسعه پیدا کند – تا حدی که سیاست مالی احتمالی و اثرات رشد سیاستهای ترامپ امکان آن را به وجود آورند- و اثر عمدهای بر چشمانداز اقتصاد جهانی خواهد گذاشت.»
ترجمه: امیر شاملویی/اقتصادنیوز
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
دومینوی سقوط بانکها
سقوط 45 درصدی سهام بانک ملت و احتمال ورشکستگی بانک سرمایه
در پایان معاملات 8 مارس 2017 بورس تهران، ارزش بانک ملت ایران، 45 درصد سقوط کرد و احتمال ورشکستگی بانک سرمایه تقویت شد. ارزش سایر بانکهای ایران نیز با شیب فراوان در حال کاهش است.
به گزارش سایت انتخاب، در پایان معاملات چهارشنبه مارس 2017، شاخص کل بورس 514 واحد کاهش یافت و به رقم 76285 واحد رسید. نمادهای فملی (صنایع مس ایران) با 73 واحد ،شبریز (پالایشگاه نفت تبریز) با 69 واحد ، وبملت (بانک ملت) با 60 واحد بیشترین تاثیر منفی را در سقوط شاخص کل بورس داشتهاند.
در پایان معاملات امروز بورس، در گروه بانک و بیمه، سریال تلخ کاهش قیمت در اکثر نمادهای معاملاتی بانکها ادامهدار بود. در این راستا، در ادامهی روند کاهش ارزش وبملت (بانک ملت)، سهامداران این بانک 61 میلیون سهم از سهام خود را فروختند. نکته قابل توجه، سقوط قیمتی بیش از 45 درصدی نماد این بانک از تیر ماه سال جاری است.
سهامداران نماد معاملاتی وپست (پست بانک) نیز اقدام به فروش سهام خود کردند. مقدار فروش سهم این بانک به نحوی بوود که حجم معاملات در این سهم حتی به اندازه ی حجم مبنا نیز نبود. در مقابل نماد معاملاتی وخاور (بانک خاورمیانه) با افزایش قیمت مواجه شد به طوری که در قیمت 2488 ریال، خریداران برای خرید سهام این بانک به صف شدند. حمایت کدهای حقوقی نماد معاملاتی وتجارت (بانک تجارت) از سوی بورس، موثر واقع شد و با حجم معاملات بیش از 50 میلیون سهمی، روند فروش سهام این بانک متوقف شد.
در بازار سهام، هنگامی که ارزش یک شرکت سقوط میکند، سهامداران اقدام به فروش سهام خود کرده و اصطلاحا برای آن "صف فروش" تشکیل میدهند. در نقطه مقابل هنگامی که ارزش سهام یک شرکت افزایش پیدا کند، سهامداران برای خرید آن ترغیب شده و برای آن «صف خرید» تشکیل میدهند.
به گزارش انتخاب، اگرچه بانک سرمایه اخبار منتشره درباره ورشکستگی این بانک را تکذیب کرد، لیکن بانک سرمایه در پایان عملکرد واقعی منتهی به 23 سپتامبر 2015 (حسابرسی شده) ، مبلغی در حدود 196 میلیارد و 800 میلیون تومان زیان انباشته در صورتهای مالی خود منتشر کرده است که با توجه به سرمایه ثبت شدهی 400 میلیارد تومانی این بانک، این مقدار زیان انباشته در حدود نیمی از سرمایه ثبت شدهی بانک را تشکیل میدهد. باتوجه به موارد مطرح شده و عدم انتشار صورتهای مالی جدید بانک سرمایه خصوصا ترازنامه این بانک و درخواست هیئت مدیره بانک به منظور افزایش سرمایه از مبلغ 4,000,000,000,000 ریال به مبلغ 28,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح نسبت کفايت سرمايه در تاریخ 11 فوریه سال جاری، این احتمال وجود دارد که بانک سرمایه ورشکسته شده است
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
تاکسیرانی با اپلیکیشن کانادایی – ونزویلایی به رقابت با اسنپ و تپسی می رود
پس از ورود تاکسی های اینترنتی به کشور، حالا یک شرکت کانادایی – ونزویلایی با حمایت تاکسیرانی وارد رقابت با اسنپ و تپسی می شود.
اپلیکیشن کارپینو که اخیرا به بازار آژانس های اینترنتی وارد شده، شیوه جدیدی را در پیش گرفته، بدین ترتیب که درخواست کاربران را دریافت می کند و صرفاً به تاکسی ها منتقل می کند و به همین دلیل هم مورد توجه و حمایت سازمان تاکسیرانی قرار گرفته است.
شرکت مادر این اپلیکیشن Blanclink نام دارد و دفتر مرکزی آن در کانادا قرار دارد. مدیر عامل این شرکت وحید اکبری است که پیشتر در ایران در صنعت ساختمان فعالیت داشت. این شرکت زیرمجموعه ای به نام Nekso دارد که اپلیکیشن درخواست تاکسی است. نکسو نخستین بار به شیوه ای متفاوت در ونزویلا آغاز به کار کرد و به جای آنکه خود رانندگان تاکسی را به خدمت بگیرد و مستقیما به آنها کار سفارش دهد با شرکت های موجود تاکسیرانی قرارداد بست و با آنها وارد مذاکره شد و از اعتراض کسب و کارهای سنتی دور ماند.
مدیران ایرانی این شرکت حالا و با توجه به شباهت هایی که در ساختار اقتصادی ایران و ونزویلا وجود دارد تصمیم به سرمایه گذاری در ایران گرفته اند و از استقبال خوب سازمان تاکسیرانی نیز برخوردار شده اند.
در همین خصوص رییس سازمان تاکسیرانی که قرار است تا دو هفته دیگر نام اپلیکیشن های مجاز را برای فعالیت به عنوان آژانس اینترنتی اعلام کند، در نشستی خبری جزییاتی از اپلیکیشن موبایلی سازمان تاکسیرانی را عنوان کرد.
میثم مظفر ضمن اعلام رونمایی از اپلیکیشن موبایلی جا به جایی مسافر متعلق به سازمان تاکسیرانی، گفت: «این روزها فضای شهر متاثر از فعالیت شرکت های اپلیکیشن موبایلی جا به جایی مسافران است، اما امروز اعلام می کنیم که نخستین سامانه و اپلیکیشن موبایلی جا به جایی مسافر متعلق به سازمان شرکت تاکسیرانی شهر تهران در نوروز 96 فعالیت خود را آغاز می کند.»
وی ضمن بیان اینکه در چند روز آینده برند و نام تجاری این اپلیکیشن رسما اعلام می شود گفت که در مرحله اول 8000 راننده تاکسی آموزش های لازم را در دانشکده تاکسیرانی خواهند دید تا بتوانند از این اپلیکیشن استفاده کنند.
وی افزود: «تنها تاکسی ها شهر تهران در این اپلیکیشن فعال هستند وپس از آن در ادامه آژانس های شهر تهران به این اپلیکیشن می پیوندند.»
رییس سازمان تاکسیرانی شهر تهران همچنین افزود که این تاکسی ها در محدوده طرح ترافیک و زوج و فرد هم تردد دارند: «متاسفانه اپلیکیشن های موجود به چنین امکانی دسترسی ندارند و در صورت تردد در این محدوده کرایه بیشتری می گیرند. اما در اپلیکیشن سازمان تاکسیرانی نه تنها مشکلی برای تردد در این محدوده ها وجود ندارد بلکه با کمبود خودرو هم مواجه نیستیم.»
مظفر در خصوص نحوه درخواست خودرو از طریق این اپلیکیشن نیز گفت: «مسافران می توانند از خودروی هیبریدی، خودروی مدرن، خودروی ون یا راننده زن استفاده کنند و قیمت ها بسیار پایین تر از اسنپ و تپسی خواهد بود.»
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
کتاب هایی که ۱۱ کارآفرین توصیه میکنند
کارآفرینان هوشمند هنگام رشد کسب و کار خودشان از نگرشهای مختلفی الهام میگیرند.
این کار بسیاری ارزشمند است. یکی از سادهترین و موثرترین کارها خواندن کتاب از نویسندگانی با نگرش متفاوت نسبت به شما است.
خواه کتاب جدید، تاریخی یا کاملا علمی باشد. بنیانگذاران موفق کتب مختلفی را در ذهن دارند و مطالعه آن را به هرکسی توصیه میکنند.
در ادامه به ۱۰ عنوان از این کتابها اشاره میکنیم:
1 دنی قهرمان دنیا نوشته رود هالد (Roald Dahl's Danny the Champion of the World)
2 هوش مثبت نوشته شیرزاد چامینه (Positive Intelligence by Shirzad Chamine)
3 تفکر سریع و آهسته (Thinking Fast and Slow by Daniel Kahneman )
4 کاپیتالیزم هوشیارانه (Conscious Capitalism by John Mackey and Rajendra Sisodia)
5 نحوه دوستیابی و اثرگذاری روی بقیه (How to Win Friends and Influence People by Dale Carnegie)
6 کیمیاگر نوشته پائولوکوئیلو
7 نه به بیخوابی (No More Sleepless Nights by Peter Hauri
8 پیچیده در اتفاقات Fooled by Randomness: The Hidden Role) of Chance in Life and in the Markets)
9 از خوب تا عالی (Jim Collins’ book Good to Great: Why Some Companies Make the Leap...And Others Don't)
10 مطالعات چینی (The China Study by Thomas Campbell and T. Colin Campbell)
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
گروه خونی افراد موفق چیست؟
تحقیقات نشان می دهد، بیشتر افراد موفق و متعهد به کار، گروه خونی مشترکی با هم دارند.
افرادی که گروه خونی آنها O است، در منصب های مهمی مشغول به کار هستند، اما حقیقت چیست؟ افرادی که گروه خونی آنها، O است، بیش از سایر گروه های خونی، مبتلا به کم کاری یا پرکاری تیروئید می شوند و این باعث چاقی یا لاغری بیش از حد این افراد، احساس خستگی و احتباس آب می شود. همچنین افرادی که گروه خونی آنها O است، به دلیل ترشح زیاد اسید معده، بیشتر دچار زخم معده می شوند.
ژاپنی ها به افرادی که گروه خونی آنها O است توجه ویژه ای دارند و معتقدند؛ این افراد، شخصیتی مسئولیت پذیر، متعهد، منظم دارند. از این رو تلاش می کنند تا بیشتر کارمندان خود را از میان افرادی که گروه خونی آنها O است، برگزینند.
بهتر است این افراد از مصرف قهوه، کافئین و الکل خودداری کنند؛ زیرا مصرف زیاد این مواد باعث افزایش سطح آدرنالین، نور آدرنالین می شود.
افرادی که گروه خونی آنها، O است، از توانائی های خارق العاده ای برخوردارند، اما با هزینه کردن مبالغ زیاد و تصمیم گیری های مهم، دچار استرس می شوند.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
10 فاجعه ی برندسازی در جهان
برند Braniff شعار کوتاه «رو چرم پرواز کنید.» را برای جلب مشتری ها انتخاب کرد، اما ترجمه ی این شعار در زبان اسپانیایی به مفهوم «برهنه پرواز کنید» بود.
شعار انتخاب شده coors -«راحت باشید»- در زبان اسپانیایی به مفهوم «از اسهال رنج ببرید» ترجمه می شود.
برند frank predue شعار «طبخ یک مرغ برشته کار هر مردی نیست» را برای خود برگزید اما این شعار در زبان اسپانیایی معنای ضد اخلاقی دارد.
نام خودروی chevy nova در زبان اسپانیایی به «راه نمی رود» ترجمه می شود. بنابراین، فروش این محصول هرگز در کشورهای اسپانیایی زبان با موافقت مواجه نشد.
زمانی که pepsi فعالیت بازاریابی خود را چنین آغاز کرد، شعار زیبای «pepsi شما را به زندگی باز میگرداند.» را انتخاب کرد، در حالی که واژه های انتخاب شده برای این شعار در زبان چینی معنای «pepsi اجداد شما را از قبر بیرون می آورد.» بودند.
زمانی که coca-cola برای نخستین بار به بازار چین وارد شد نام محصولش را به گونه ای انتخاب کرد که تلفظ آن در زبان چینی شبیه coca-cola باشد. اما کاراکترهای به کار رفته، مفهوم «قوباغه مومیایی شده را بجوید» میرساند. این شرکت با متوجه شدن این اشتباه به سرعت ترکیب کاراکترهای خود را تغییر داد و کاراکترهایی را انتخاب کرد که معنای «لذت در دهان» را انتقال دهد.
شرکت تولید کننده ی موی clairol محصول جدید خود را با نام Mist-stick نوعی دستگاه برای مجعد ساختن مو- به بازار آلمان معرفی کرد، اما مشکل اینجا بود که mist در زبان آلمانی به معنای «فضولات» است.
زمانی که شرکت gerber برای نخستین بار فروش غذاهای مخصوص نوزادان را در آفریقا آغاز کرد، از بسته بندی های کاملا مشابه با بسته بندی هایی که در آمریکا عرضه می کرد، استفاده کرد. روی برچسب بسته بندی، تصویر یک نوزاد زیبای خندان قرار گرفته بود. بعدها این شرکت دریافت که در آفریقا به دلیل نرخ بالای بی سوادی تمامی شرکت ها تصویری از محتوای بسته را روی بسته بندی نصب میکنند.
شرکت ژاپنیMitsubishi مجبور شد نام مدل Pajero را در کشورهای اسپانیایی زبان تغییر دهد، زیرا این واژه در زبان اسپانیایی در برگیرنده مفاهیم غیر اخلاقی است.
مدل خودرو Mr2 تولید Toyota از فروش اندکی در فرانسه برخوردار شد، زیرا تلفظ این نام در زبان فرانسوی شبیه یک ناسزا است.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
راهنمای سفر ملک سلمان
پادشاه عربستان سعودی به بهانه تعطیلات با خدم و حشمی به اندازه کل آلسعود (1500 نفر) با 27 هواپیما به شرق دور رفته و در مسیر تعطیلاتش با کتابچه راهنمای دهه 80 و 90 عربستان، در حال گشت و گذار است. در 1988 عربستان برای نخستین بار سهام یک مجتمع پالایشگاهی را در آمریکا خرید. این مجتمع و دیگر سرمایهگذاریهای سعودی در آمریکا، اکنون مقصدی مطمئن برای نفت خام عربستان در ینگه دنیا محسوب میشوند. برای تأیید موفقیت این سرمایهگذاری کافیست بدانیم که براساس دادههای آماری دولت آمریکا، مجتمع پالایشی مذکور در تگزاس، در 8 ماهه نخست سال 2015 به تنهایی 65 میلیون بشکه نفت از عربستان وارد کرده که این بیش از سهبرابر خرید اکسونموبیل در مدت مشابه از ریاض بوده است.
پس از موفقیت این الگوی اقتصادی در آمریکا که این کشور را برای همیشه به مقصدی برای نفت عربستان تبدیل و نگرانی بابت نوسان قیمت را برای آرامکو کمتر کرد، اکنون شاه سعودی با بهانه گشت و گذار و درحالی که دفترچه راهنمای سرمایهگذاری و سهم بازار را زیر عبای خود دارد، به آسیای جنوب شرقی و شرق دور سفر کرده است.
در اندونزی، دست کم 11 قرارداد میان دو کشور به امضا رسید که ارزش تقریبی مجموع آنها 50 میلیارد دلار برآورد میشود و تنها موردی که در رسانههای فارسی به آنپرداخته شد، وام 1 میلیارد دلاری سعودیها به اندونزی برای مبارزه با انواع قاچاق بود. این درحالیست که فقط یکی از موارد توافق، سرمایهگذاری 6 میلیارد دلاری آرامکو برای ساخت پالایشگاه نفت در اندونزی و تضمین تأمین حداقل 70 درصد از خوراک این مجتمع است. این مبلغ زمانی معنیدار است که بدانیم در سال 2016 تبادلات تجاری دو کشور اندکی بیش از 4 میلیارد دلار بوده و بخشی از آن مربوط به صادرات محصولاتی مانند کاغذ، لاستیک، ماهی تن و دیگر اقلام از اندونزی به عربستان بوده است. اندونزی امروز برای تأمین 52 درصد از سوخت بنزین و گازوئیل خود نیازمند واردات است و تا سال 2020 این مقدار به 61 درصد افزایش مییابد و در آنزمان عربستان هم نفت را به آنها ميفروشد و هم در کشور خودشان پول پالایشش را از آنها خواهد گرفت.
در مالزی نیز گردش مالی سفر پادشاه بسیار گزاف خواهد بود. مالزی جاییست که آرامکو از سال 2011 سرمایهگذاری در آن را شروع کرده و در مجموع 27 میلیارد دلار برای ساخت پالایشگاه در آن خرج کرده که رکورد گرانترین سرمایهگذاری خارجی آرامکو را به خود اختصاص داده است. آرامکو در این سفر بهعنوان «تورلیدر» پادشاه، قراردادی تازه با مالزی رونمایی کرد که در آن قرار است در مالاکا، نزدیکی آبهای دریای چین جنوبی، پالایشگاهی تازه با مالکیت عربستان ساخته شود و در مجموع حداقل 7 میلیارد دلار نیز برای ارتقاء و افزایش پالایشگاههای این کشور سرمایهگذاری خواهد شد. آبهای دریای چین جنوبی، محل عبور تمام نفت و گازیست که از خاورمیانه به سوی ژاپن، چین و کره رهسپار هستند.
چین و ژاپن هم در میان مقصدهای ملک سلمان برنامهریزی شدهاند و در آنجا هم او با سخاوتمندی، تلاش خواهد کرد سهم بیشتری از بازار مصرف این دو غول را به خود اختصاص دهد. چین سال 2016 برای نخستینبار در مقدار واردات نفت از آمریکا پیشی گرفت و به دلیل برنامههای مبارزه با آلودگی، عطش زیادی برای نفت و گاز دارد و در جاماندگی ایران، دو غول دیگر نفتی یعنی روسیه و عربستان بازارش را سیراب میکنند. سرمایهگذاری در بخش پاییندستی نفت و گاز کشورهای مقصد، سیاست بسیار موفقیست که کویت، عمان و امارات متحده عربی هم دنبال کردهاند اما ایران و قطر تلاش میکنند در منطقه خودشان به آن دست پیدا کنند که تاکنون به موفقیت سرمایهگذاری همسایگانشان، حتی نزدیک هم نشده است. بنابر برنامهریزی آرامکو، این شرکت قصد دارد تا سال 2025 مجموع ظرفیت پالایشی خود را به 10 میلیون بشکه در روز برساند که معادل کل تولید روزانه فعلی آن است و به معنی این است که دیگر نفت را خام نخواهد فروخت.
سفر ملک سلمان به خاور دور را باید سفر به «شرق بهشت» نامگذاری کرد چرا که باوجود ظاهر بسیار پر هزینه آن و باوجودی که این نخستینبار طی نیمقرن گذشته است که یک پادشاه سعودی به این سوی کره زمینمیرود و او آنقدر پیر است که باید پلهبرقی هواپیمایش را هم با خود ببرد اما آینده فروش نفت و آینده درآمد آرامکو را در هر شرایط بازار نفت، تضمین میکند و کمی هم از شریک تجاری سنتی خود یعنی آمریکا، زهرچشم میگیرد. آخرین سوغات این سفر هم شیرینترین بخش آن است که همانا نگاه حسرتبار رقبای شمالی در از دست رفتن سهمی دیگر از بازار شرقی خواهد بود.
بهزاد احمدینیا
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
كایزن و هزینه یابی :
هزینه یابی كایزنی یعنی حفظ سطوح هزینه فعلی برای تولید محصولات در جریان ساخت و انجام كار سیستماتیك برای كاهش مستمر هزینه ها تا سطح مطلوب و هدف آن پیگیری سرسختانهٔ فعالیت های كاهش هزینه در تمام مراحل ساخت و به منظور كمك به حداقل كردن فاصلهٔ بین سود هدف و سود تخمینی است. این رویكرد هم از نظر مفهومی و هم از منظر روش اجراء با مدیریت هزینه كه در سیستم هزینهیابی استاندارد اعمال می شود، متفاوت است.
دو نوع هزینه یابی كایزنی كلی وجود دارد كه هر كدام به زیربخش هایی قابل تفكیك است :
1 هزینه یابی كایزنی در سطح شركت
2 هزینه یابی كایزنی برای محصول مشخص
اصولاً باید گفت كه ثبات و ماندگاری در صحنه رقابت و بازرگانی نیازمند اصلاحات پیگیر و همیشگی است.
مراحل اجرای طرح كایزن به شرح زیر است :
1 شناخت مشكلات و وضع موجود
2 چاره جویی
3 تجزیه و تحلیل مشكل
4 ردیابی یا مشخص نمودن علل مشكل
5 پیش بینی و مشخص نمودن تدابیر لازم
6 به اجرا درآوردن راه حل
7 ارزیابی نتایج
کتاب کایزن کلید موفقیت رقابتی ژاپن، ماساکی ایمایی
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
چرا برلین، بهشت جوانان کارآفرین شده است؟
گلچینی از فرهنگهای گوناگون
برلین گلچینی از فرهنگهای گوناگون است که زیر نظر قانون، زندگی مسالمتآمیزی را تجربه میکنند. در این شهر هرکس میتواند فرهنگ زادگاه خودش را داشته باشد، و یکی از علل اصلی تمایل مردم جهان به این شهر، برای کسبوکار است. این روزها وضعیت نامناسب مهاجرین سیلیکونولی نیز مزید علت شده که برلین برای تبدیل شدن به پایتخت تکنولوژی دنیا بیشتر دیده شود.
نیروی جوان
برلین علاوه بر اینکه شهری زنده و پویا است، کارآفرینان جوان زیادی نیز دارد. میانگین سنی مدیران استارتآپی برلین، کمتر از ۳۵ سال است و این یعنی خلاقیت و انگیزه زیاد و روحیه تیمی مضاعف.
علاوه بر این، از نظر اخلاق کاری و نظم تیمی، آلمانیها فرهنگ قاعدهمندتری دارند. یک فرهنگ تیمی که برخلاف تصور، نسبت به جاهای دیگر سرزندهتر است.
موقعیت جغرافیایی
موقعیت جغرافیایی برلین بسیار مناسب است، بهطوریکه برای مدت طولانی آن را پل متصلکننده شرق و غرب میدانستند. این موقعیت پویایی بازار را برای این شهر به ارمغان آورده است و برلین را گذرگاه نوآوری و جریانهای اقتصادی کرده است.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
زنگ خطر برای کدام کسب و کار های ایرانی به صدا در آمده است؟
در سالهای آتی پیش رو ، بازار ایران ناگریز، مسیری که کشورهای پیشرفته اندکی قبل پیمودند را، اندکی دیرتر خواهد پیمود.
تکنولوژی های جدید و صنایع جایگزین خواهند رسید و باعث تحول کسب و کار و جابه جایی بازارها خواهند شد .
دیجیتالی شدن و فروش اینترنتی ، رشد سریع فروشگاه های زنجیره ای ،رشد بالا خدمات آنلاین و تولید انبوه و ... آینده این کسب و کارها را ،زودتر از آنچه که فکر میکنید، متحول خواهند کرد و در نتیجه در سالهای آتی با چالش جدی مواجه خواهند شد.
لذا کارفرمایان و کارکنان آنها باید دنبال شغل دیگری باشند و یا اینکه ماهیت کار خود را با تکنولوژی جدید تطبیق دهند.
در ليست زير اسامي برخي از اين كسب وكارها آورده شده است.
١- بنگاه های مسکن سنتی
٢- آژانس های تاکسی تلفنی ، با توجه به ورود پدیده جدید تاکسی های شخصی اینترنتی مانند اسنپ
٣- آژانس های سنتی مسافرتی فروش بلیط
٤- تولید بنزین و مدیریت پمپ بنزین ها ،با توجه به کاهش مصرف سوخت در خودروهای برقی و هیبریدی
٥- فروشگاه های خرده فروشی غیر زنجیره ای و غیر برند ، مانند لوازم خانگی و برقی و موبایل و ... با توجه به ورود فروشگاه های زنجیره ای بزرگ (بیش از 300 هایپر در حال ساخت است ) و رشد نمایی فروش اینترنتی همانند فروش شرکت دیجی کالا
٦- سوپرمارکت های کوچک غیر زنجیره ای و غیر رقابتی ، که نمیتوانند از ویژگی خرید کلان بهره ببرند به ویژه در در مراکز شهری بزرگ
٧- شغل ویزیتوری و فروشندگی، به خصوص در شرکت های پخش مویرگی با توجه به اوج گیری استفاده از فروش اینترنتی و آپ های سفارش گیری مشتریان
٨- کتابخانه های سنتی ، که فقط کتاب امانت میدهند و خدمات دیگری در کنار آن ندارند
٩- دفاتر خدمات ترجمه ، با توجه به رشد سریع نرم افزارهای خبره ترجمه
١٠- دفاتر خدمات کپی و نشر و اسکن و ...
١١- روزنامه های کاغذی، به خصوص آگهی های روزنامه ای
١٢- برگزاری دوره های آموزش حضوری و مدارک حرفه ای
١٣- پیک های موتوری، زودتر از آنچه فکر میکنید با آمدن پهبادها تهدید جدی خواهند شد.
١٤- مشاغل دلالی، مثل فروش خودرو دست دوم
١٥- تعمیرگاه های خودرو و فروش لوازم یدکی ، با توجه به ورود برندهای جدید و افزایش سطح کیفیت و ارتقا تکنولوژی خودرو و انجام تعمیرات بيشتر توسط نمایندگی ها انجام خواهد شد.
١٦- خدمات انبارداری و اجاره انبارها ، با توجه به ورود نرم افزارها و تکنولوژی های جدید مانند اینترنت اشیا IOT که باعث میشوند به شدت موجودی های شرکت ها کاهش یابد.
١٧- سد سازی و بهره برداری از آب و برق سدها، با توجه به کاهش منابع آبی
١٨- تولید و فروش مصالح سنگین ساختمانی، مانند بلوک سیمانی و آجر و درب و پنجره سنگین و ... با توجه جایگزینی مصالح جدید و ارتقا استانداردها
١٩- دفاتر و نمایندگی های فیزیکی بیمه
٢٠- شغل پزشک عمومی غیر متخصص
٢١- نانوایی های سنتی در شهرهای بزرگ
٢٢- مغازه های فروش سنتی سبزی و میوه، با توجه به ورود فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای که میوه و سبزی بسته بندی شده عرضه میکنند.
٢٣- شعبات فیزیکی بانک ها
٢٤- داروخانه های کوچک غیر زنجیره ای
و این فهرست ادامه دارد ....
اما خبر خوش اینکه، در مقابل، دهها صنعت دیگر با رشد تقاضا مواجه خواهند شد. و کسانی که میخواهند شغل خود را تغییر دهند میتوانند انتخاب های بهتری داشته باشند.
مانند ؛ فروشگاه های زنجیره ای ، فروش اینترنتی، خدمات شخصی، غذاهای نیمه آماده ، رستوران ، تبلیغات و بازاریابی حرفه ای بهداشت و درمان ، گردشگری خارجی و داخلی، صنایع تبدیلی پتروشیمی، ساختمان سازی مدرن و پیش ساخته، بازسازی ساختمان ها ، صنعت ایمنی ، بازیافت، خدمات محیط زیست تولید انرژی پاک مانند باد و آفتاب ، صنایع تصفیه هوا و دهها مورد دیگر ...
که چشم انداز مثبتی برای آینده ایجاد میکند.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
حداقل حقوق در روز ؟
تفاوت دیدگاه کارگر ، کارفرما و مکانیزم بازار
از دیدگاه کارگر حداقل حقوق مطابق بخشنامه سال 95 معادل 812،000 که اگر تقسیم بر 30 روز کنیم میشود روزی 27،066 تومان و این دریافتی یک کارگرساده و البته مجرد ، بدون حق مسکن و خواربار است.
حال هزینه ای را که کارفرما برای یک روز حضور کارگر ، در محل کار پرداخت میکند را حساب کرده میبینیم هزینه ای به مراتب بالاتر است (23 درصد بیمه تامین اجتماعی دو ما حقوق بابت عیدی و یک ماه حقوق برای سنوات)
( 998000=812000*1.23 پرداختی حداقلی برای هرماه)
( 998000*12=11976000 حداق پرداختی برای یک کارگر ساده مجرد بدون فرزند در سال)
( برای عیدی 2*812000=1624000)
(812000 پرداختی برای سنوات)
جمع پرداختی برای یک کارگر ساده بدون فرزند میشود
11.9760.00+1،624،000+812،000=
14،412،000
وقتی این عدد را تقسیم بر روزهای که کارگر ( کسر روزهای جمعه و ایام تعطیل رسمی و مرخصی استحقاقی) سر کار حضور پیدا میکند میکنیم میشود
( 14،412،000÷260= 55،430 )
این عدد ده درصد بیشتراز حقوق یک کارگر ساده روز مزد برای یک روز کار است
که نه بخشنامه ای برای تعین مزد آنها صادرشده است.و نه کارگران اهل محاسبات به شکل فوق هستند صرفا از طریق مکانیزم بازار تعین شده است
ولی همیشه کارگران پولی را که دریافت میکند را مد نظر دارند و کارفرما یان پولی را که پرداخت میکند.و این دو تفاوت فاحشی با هم دارند.
دراین بین سی درصد از کل حقوق کارگران را که سازمان تامین اجتماعی دریافت میکند که به آنها خدمات ارایه نمایید را کمتر کارگری محاسبه کرده و مد نظر دارد.
اگر کلیه پرداختی ها به کارگر پرداخت و او به میل و اراده خود به سازمان تامین اجتماعی یا هر سازمان
بیمه گر دیگر پرداخت میکرد تاحدی اعداد ذهنی دریافتی کارگر اصلاح میشد .و سازمان تامین اجتماعی هم کمی مهربانتر با کارگران که در واقع مشتریان آن سازمان هستند برخورد میکرد.
*(با این یاد آوری بن ، خواربار ،مسکن ، حق اولاد، سرویس و...که هزینه های کارفرما است در محاسبات لحاظ نشده است و محاسبات کلی است ضمن اینکه پرداختن به فرهنگ بیمه و رقابت در این صنعت امری ضروری است )
مرتضی یوسفی طهارم
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
فعالیت اقتصادی مقامات
بايد در ايران هم ممنوع شود*
فعالیت اقتصادی مقامات حکومتی در اکثر کشورهای پیشرفته ممنوع است و چنانچه فردی از حوزه اقتصاد به خدمت در دولت دعوت شود، نخستین وظیفه او انتقال تمام داراییهای خود به حسابی کور در یک صندوق سرمایهگذاری است تا در طول انجام وظیفه حاکمیتی، احتمال هر نوع انحراف از تصمیمگیری براساس منافع ملی به سمت منافع شخصی منتفی شود.
جدیت در تفکیک حوزه فعالیتهای اقتصادی از حوزه حاکمیت تا حدی است که علاوهبر منع کسبوکار مقامات در زمان تصدی پست دولتی، این ممنوعیت در برخی از کشورها تا چند سال پس از پایان خدمت دولتی هم امتداد مییابد تا مقامات خارج شده از حاکمیت نتوانند از بقایای نفوذ خود در سازمانهای حاکمیتی برای منافع شخصی بهرهبرداری کنند.
متاسفانه در ایران قانون مدونی برای منع فعالیتهای اقتصادی مقامات حاکمیتی وجود ندارد و این عدممنع، باعث ورود گسترده آنان به حوزه فعالیتهای اقتصادی شده است که نتیجه آن ذینفع شدن این مقامات در تصمیمات اقتصادی است. پاسخ به این سوال که آیا مقامات ذینفع در تصمیمات اقتصادی از اختیارات دولتی به نفع کسبوکارهای مرتبط با منافع شخصی خود بهره میجویند یا نه، نیازمند بررسیهای کارشناسی اهل فن در هر مورد بهخصوص است، اما اکثر کشورهای پیشرفته ترجیح دادهاند به جای درگیر شدن فرسایشی در این نوع بررسیها، صورتمساله را با منع کسبوکار مقامات تغییر دهند تا هیچ مقامی در معرض سوءاستفاده احتمالی از مقام خود قرار نگیرد.
اگرچه برخیها اعتقاد دارند اصل 141 قانون اساسی پتانسیل لازم برای تفسیری در جهت ممنوعسازی فعالیت اقتصادی مقامات را دارد (و چهبسا هم داشته باشد) اما بهنظر میرسد دغدغه قانونگذار در تدوین این اصل بیشتر معطوف به تمرکز شغلی مقامات و همه مستخدمین دولت در پست خود و عدم مشغله کاری ثانویه بوده است و بههمین دلیل شغل دوم را چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی برای مقامات و مستخدمین دولتی منع کرده است.
در اصل 141 قانون اساسی آمده است: رئیسجمهور، معاونان رئیسجمهور، وزیران و کارمندان دولت نمیتوانند بیش از یک شغل دولتی داشته باشند و داشتن هر نوع شغل دیگر در موسساتی که تمام یا قسمتی از سرمایه آن متعلق به دولت یا موسسات عمومی است و نیز ریاست و مدیریت عامل یا عضویت در هیاتمدیره انواع مختلف شرکتهای خصوصی جز شرکتهای تعاونی ادارات و موسسهها برای آنها ممنوع است. در عین حال، همین اصل از قانون اساسی با تغییر ماهیت شرکتهای تعاونی دچار نوعی تناقض شده است؛ چراکه شرکتهای تعاونی در عرف زمان تدوین قانون نوعی فعالیت عامالمنفعه محسوب میشدند، اما بهتدریج به فعالیتهایی اقتصادی تبدیل شدند که یافتن مصادیق نه چندان کم برای این نوع فعالیتها در حوزههای مختلف پولی، صنعتی و تجاری، كار دشوارى نیست و چنانچه قانونگذار با عرف زمان حال میخواست به تدوین این اصل مبادرت کند، قطعا از مستثنا کردن تعاونیها خودداری میکرد.
برای قطع شاهرگ فساد اقتصادی لازم است خلأ قانونی منع کسبوکار مقامات حاکمیتی برطرف شود چه با تفسیر مجدد اصل 141 قانون اساسی و چه با وضع قانون جدید. براساس این قانون، باید تصدی پست دولتی برای همه افرادی که در فعالیت اقتصادی ذینفع هستند، ممنوع شود مگر اینکه این فعالیتها در فرآیندی مشابه کشورهای پیشرفته واگذار شود. البته در ایران مساله پیچیدهتری نسبت به کشورهای دیگر وجود دارد و آن منافع مستتر مقامات دولتی در شرکتهای دولتی است که شباهت غیرقابلانکاری با ذینفعی در فعالیتهای خصوصی دارد و در تدوین قانون مربوطه باید به این مساله هم توجه شود.
خوشخیالی است اگر تصور کنیم با تدوین چنین قانونی راه سوءاستفاده از اختیارات حاکمیتی برای منافع شخصی مسدود میشود، اما فرق است بین حالتی که راه این سوءاستفاده را باز بگذاریم با حالتی که این راه را بسته و فعالیت اقتصادی مقامات را به یک قبح اجتماعی تبدیل کنیم. منع فعالیت اقتصادی مقامات، راهی است که تجربه کشورهای موفق پیشپای ما میگذارد و راه دیگری برای اینکه فعالیتهای دارای تضاد منافع مقامات و وابستگان آنها زیر ذرهبین قانون و نظارت همگانی قرار بگیرد، وجود ندارد.
علي ميرزاخاني
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
چگونه یک اپلیکیشن استثنایی بسازیم؟
اپلیکیشنهای تلفن همراه امروزه به یک ضرورت برای کسبوکارها و شرکتها تبدیل شده است. این برنامهها بهترین کانال برای برقراری ارتباط بین کسبوکار و مصرفکنندگان هستند. اما با وجود کثرت این اپلیکیشنها در بازار، فقط تعداد کمی از آنها رونق یافتهاند. دلیل موفقیت آنها ۳ چیز است؛ زمان مناسب، بازار مناسب و فرصت مناسب. در اینجا میخواهیم به جنبههای مختلفی که به استارتآپها کمک میکنند تا اپلیکیشن خود را در صنعت تلفن همراه به موفقیت برسانند، بپردازیم.
1 شناسایی فرصتهای موجود در بازار
عوامل مختلفی وجود دارد که به تولید یک محصول پایدار با درآمدزایی زیاد برای یک کسبوکار دامن میزند. این عوامل عبارتند از: زمان مناسب، بازار مناسب و فرصتهای مناسب. شما باید به دنبال فرصتهای مناسب برای ارائه محصول/خدمات خود در بازار باشید.
2 فرضیات خود را با محصول حداقلی قابل حیات آزمایش کنید
ایجاد نسخه محصول اولیه حداقلی از اپلیکیشن کار سادهای نیست. یکی از بزرگترین چالشها کنار هم قرار دادن قابلیتهاست به طوریکه بتوانید مفهوم اصلی اپلیکیشن را نمایش دهید.
اگر فکر میکنید محصول اولیه حداقلی نمایش حداقل قابلیتهای یک اپلیکیشن است، کاملا در اشتباه هستید. در واقع شما باید مفهوم اصلی اپلیکیشن خود را آزمایش کنید. هدف اصلی شناسایی آن است که آیا شما یک چیز منحصربهفرد را به دنیا عرضه میکنید، مدل کسبوکاری شما کارایی دارد یا یک چیز غیرمرتبط را به کار ارائه میدهید که به آن نیاز ندارد.
3 ایده خود را در چارچوبهایی اجرایی کنید
اکنون زمان آن است که ایدههای خود را به شکل اسناد درآورید. اینجاست که چارچوبها باید مشخص شوند. چارچوب توضیح میدهد که اپلیکیشن شما چگونه با قابلیتها و سایر عناصر در ارتباط است.
4 قابلیتهای غیرضروری را حذف کنید
با استفاده از چارچوب و نمونه اولیه که تصویر واضحی از اپلیکیشن کاری شما را ارائه میدهد، از نزدیک شروع به تجزیه و تحلیل کنید. عناصر غیرضروری را از اپلیکیشن خود حذف کنید. فقط قسمت اصلی اپلیکیشن تلفن همراه را ارائه دهید و قابلیتهای اضافی را که بعدا میتوان آنها را اضافه کرد، کنار بگذارید.
5 به درآمدزایی بپردازید
وقتی نسخه محصول اولیه حداقلی شما در بازار شناخته شد، به احتمال زیاد قدم بعدی توسعه بیشتر آن است. در اینجا شما میتوانید راهبرد درآمدزایی خود را مشخص کنید. با این حال، تمرکز روی درآمدزایی ممکن است استارتآپ تازهکار را از دستیابی به موفقیت در مقیاس بالا بازدارد.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
پرورش آلوئه ورا با حداقل سرمایه
آلوئه ورا به شکلهای مختلف اعم ازمایع، پودر، ژل، کرم، لوسیون، کپسول، عصاره و نوشیدنی مورد مصرف قرار می گیرد.
این گیاه که معمولا به شکل تازه، پودر، شربت یا نوشابه و … مورد استفاده قرار میگیرد، دارای خواص مختلف درمانی بوده و برای تصفیه خون، بیماریهای کبدی، انواع بیماریهای پوستی، حساسیتها و بسیاری از دیگر بیماریها مفید بوده مزیت مهم گیاه آلوئه ورا نیاز کم آن به آبیاری است که با توجه به کم آبی کشور، برای کشت در ایران مناسب است. آبیاری آلوئه ورا اگر به صورت قطره ای انجام شود در هفته فقط به ۲ تا ۴ لیتر آب نیاز دارد.
بوته آلوئه ورا دائمی و قابل برداشت در تمام فصول سال است. کشاورزان با کاشت آلوئه ورا محتاج درآمد های تک فصلی نیستند و در تمام فصل سال میتوانند برداشت و درآمد داشته باشند.
این گیاه برای تولید ۷۰ نوع دارو مورد استفاده قرار می گیرد و بیش از ۴۰۰ نوع محصول بهداشتی،آرایشی،دارویی و خوراکی تولید می شود.
کشت آلوئه ورا نیازی به استفاده از کود و سموم شیمیایی ندارد و گیاه ارگانیکی در این فرآیند به دست خواهد آمد. بوته آلوئه ورا همانند بوته های چای دائمی می باشد وکشاورزان قادر به ۳ بار برداشت در سال می باشند.
حداقل زمین مورد نیاز کاشت این گیاه در ظرفیت اقتصادی ۱۰۰۰ مترمربع می باشد. در هر متر مربع ۴ بوته گیاه قابل کشت بوده که در مجموع از ۴۰۰۰ بوته کاشته شده حدود ۲۵ تا ۵۰ تن محصول شامل برگ گیاه و پاجوش قابل استخراج می باشد. درآمد خالص هر ۱۰۰۰ متر مربع حدود ۱۵ میلیون تومان می باشد.
سرمایه گذاری اولیه نیز به اقلیم کشت گیاه بستگی دارد. در صورتیکه شرایط آب و هوایی اقلیم مناسب نباشد کشت گیاه حتما باید در گلخانه صورت پذیرد که هزینه ساخت گلخانه نیز بسته به امکانات و تجهیزات آن متفاوت می باشد. نرخ بازدهی طرح بالای 40 درصد برآورد میگردد.
نکته مهم در مورد این گیاه آن است که چند ساله بوده و هزینه های کاشت فقط مربوط به سال اول بوده و پس از آن چندین سال قابل برداشت می باشد. با توجه به اینکه تولید این گیاه به آب، کود و مراقبت زیادی نیاز ندارد لذا از سال دوم بیشتر از ۹۰ درصد تولید سود خالص می باشد.
خریداران برگ گیاه نیز معمولا کارخانجات دارویی و غذایی و همچنین عطاری ها می باشند. البته با توجه فزونی تقاضا نسبت به عرضه در حال حاضر شرکتهای متعددی هستند که محصولات کشاورزان را بصورت تضمینی خرید می نمایند و معمولا نگرانی بابت فروش محصولات وجود ندارد.
چنانچه قصد ایجاد یک سرمایه گذاری پایدار و مناسب را داشته باشید علاوه بر تولید گیاه در مقیاس حداقل ده هکتار باید به فکر ایجاد واحد صنایع تبدیلی نیز باشید.
در این واحد انواع کنسرو مربا و محصولات غذایی و یا دارویی آلوئه ورا را تولید نمایید. حداقل سرمایه گذاری برای این مجموعه حدود ۱۴ میلیارد تومان بوده و برای ۷۵ نفر نیز می توانید اشتغالزایی نمایید. نرخ بازده داخلی این سرمایه گذاری بیشتر از 45 درصد می باشد که بسیار قابل توجه می باشد.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
اقتصاد دانش بنیان چگونه اقتصاد مقاومتی را محقق میکند ؟
هنگامی که کشوری با تحریم های اقتصادی مواجه میشود، شرکت های دانش بنیان به عنوان یک راهبرد اثرگذار برای مقابله با تحریم ها کاربرد خواهد داشت.
اقتصاد مقاومتی یک نظام اقتصادی است که هماهنگ با سیاستهای کلان سیاسی و امنیتی نظام اسلامی و برای مقاومت در برابر اقدامات تخریبی شکل میگیرد تا بتواند در برابر ضربات اقتصادی تحریمها و توطئه های گوناگون اقتصادی نظام استکبار مقاومت کرده و توسعه و پیشرفت خود را ادامه دهد.
اقتصاد مقاومتی بر پایه خودکفایی در تمام زمینه ها بنا نهاده شده است خودکفایی را در کشور مسلمان ایران میتوان به این صورت معرفی کرد:
رسیدن به جایگاه واقعی استقلال با حفظ ارزشهای اسلامی. ارکان اقتصاد دانش بنیان رابطه مثبتی با بهره وری دارند و پیامد این رابطه،کاهش بی کاری، رونق تولید داخلی، یکفیت بهتر تولیدات و خدمات، اصلاح الگوی مصرف و در واقع تحقق مؤلفه های اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
بنابراین در این راستا می توان بیان نمود اقتصاد دانش بنیان میتواند راهکاری برای دستیابی به این مهم باشد که نه تنها به عنوان یک نیاز اساسی برای کشورهای در حال توسعه نظیر ایران به شمار می آید، بلکه اجتناب از حرکت به سمت چنین اقتصادی توان رقابتی را به شدت کاهش میدهد.
این اقتصاد با وقوع تحولات علمی و تحقیقاتی، دگرگونی عمیقی در عرصه رشد و تولید اقتصادی ایفا میکند.
اقتصاد مبتنی بر علم و دانش موجب رشد و توسعه پایدار جامعه و در نهایت، تحقق اقتصاد مقاومتی میشود.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
یک تیکه از کتاب چهارراه پول سازی
چند سال پیش،مطالعه ای روی افراد ثروتمند و فقیر سراسر دنیا صورت گرفت تا دریابند چگونه افرادی که در فقر به دنیا می آیند نهایتا ثروتمند می شوند.
درآن مطالعه به این نتیجه رسیدند که این افراد بدون توجه به این که کجا زندگی می کنند،دارای سه خصوصیت هستند:
1-آنها دارای نگرش و برنامه ریزی بلند مدت هستند.
2-آنها به خوشبختی که در دراز مدت به دست می آید،اعتقاد دارند.
3-آنها از قدرت مطالعه کردن به نفع خودشان استفاده می کنند.
این گروه از افراد برای دست یابی به آنچه که آرزویش را داشتند،چیزهای زیادی را از دست می دهند.اما استفاده درست از توانایی هایشان را متوقف نمی کنند و می دانند که باید برای دست یابی به موفقیت،آگاهی های شان را با داشته های شان ترکیب کنند.
در مقابل افراد زیادی وجود دارند که با وجود اجداد ثروتمند،فقیر شده اند:زیرا،
1-آنها از برنامه ریزی کوتاه مدت استفاده می کنند.
2-تصور می کنند که شکست پایان راه است.
3-آنها شیوه استفاده از توانایی ها و ثروت خود را نمی دانند
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
رابطه ثروت فراوان با شادی و خشنودی!
ثروتِ فوقالعاده، به طور خودکار منجر به شادی و خشنودی نمیشود.
راسل سیمونز، همبنیانگذار برچسب موسیقیِ دف جم، که خودش هم تقریبا میلیاردر است، میگوید: «اگر ۱۵ میلیاردر بشناسم، ۱۳ نفرشان آدمهای شادی نیستند».
به نظر میرسد بافت هم موافق است که پول تنها صفات اولیهی افراد را نشان میدهد و آنها را بازسازی نمیکند.
او میگوید: «اگر پیش از دستیابی به پول بیاخلاق بودهاند اکنون هم بیاخلاق هستند، منتها با یک میلیارد پول.»
میلیاردرها و افرادی که به دنبال میلیاردر شدن هستند، اغلب خانواده و روابط خود را در تلاش برای دستیابی به این هدف قربانی میکنند. جاستین ماسک ادعا میکند که موفقیت مفرط ناشی از شخصیتِ افراطی است و شادی کمابیش با این مسئله فاصله دارد.
آمارها میتوانند گمراهکننده باشند. در حالیکه به نظر میرسد احتمال تبدیل شدن به میلیاردر تا سال ۲۰۵۰ (۱ نفر از هر ۹۱ هزار نفر) بیشتر از احتمال برنده شدن در لاتاری (۱ نفر از هر ۱۷۵۲۲۳۵۱۰ نفر)، یا رئیس جمهور ایالات متحده شدن (۱ نفر از هر ۱۰ میلیون نفر) یا اصابت رعد و برق (۱ نفر از هر ۷۰۰ هزار نفر) باشد، اما دستیابی به این سطح از دارایی به طور مستقیم به کمیت و کیفیتِ «ایدههای خوبی» که اجرا کردهاید بستگی دارد.
به عبارت دیگر، موفقیت نیازمند الهام، از خود گذشتگی و کار سخت، علاوه بر شانس بسیار زیاد است.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
عامل اصلی موفقیت سرمایه گذاران ریسک پذیر
تمام کارآفرینانی که با مفهوم و فرهنگ استارتاپ آشنا هستند الزاما با مفهوم سرمایه گذاران ریسک پذیر یا Venture Capitalists نیز آشنا هستند زیرا نیمی از شکل گیری یک استارتاپ وابسته به وجود و مشارکت سرمایه گذاران ریسک پذیر است. دلیل اینکه چنین نامی را برای این گروه از سرمایه گذاران انتخاب کرده اند، ریسک بالای سرمایه گذاری در یک استارتاپ است به طوریکه در بهترین شرایط اقتصادی، شانس موفقیت یک استارتاپ کمتر از 15% است. این بدان معنی است که از هر 6 مورد سرمایه گذاری فقط یکی از آنها به ثمر می نشیند اما همان یک مورد ممکن است به چنان موفقیتی برسد که ضرر ناشی از سرمایه گذاری در آن 5 مورد نا موفق را به طور کامل جبران کند.
اخیرا موسسه CB Insights که یک موسسه تحقیقاتی در زمینه سرمایه گذاری های ریسک پذیر است، بر اساس آمار و اطلاعات جمع شده از بازار جهانی و با کمک یک نرم افزار تحلیل گر، فهرستی از موفق ترین سرمایه گذاران ریسک پذیر را تهیه کرده است. در تهیه این فهرست TOP 100 که بر اساس عملکرد سرمایه گذاران از سال 2008 تا 2015 تهیه شده است، پارامتر های مختلفی در نظر گرفته شده است از جمله اینکه نسبت برداشت به کاشت یک سرمایه گذار چقدر بوده است.
بعد از تعیین بهترین سرمایه گذاران، سیاست ها و روش های سرمایه گذاری آنها مورد بررسی قرار گرفت و این نتیجه مهم بدست آمد که بیش از دو سوم سرمایه گذاران موفق کسانی بودند که در مرحله early-stage یا اصطلاحا همان مرحله نوزادی بر روی شرکت ها سرمایه گذاری کرده بودند و صبر نکرده بودند تا یک شرکت به مرحله بلوغ برسد تا بر روی آن سرمایه گذاری کنند. به عبارت دیگر، موفق ترین سرمایه گذاران کسانی بودند که رشد یک استارتاپ را پیش بینی کرده بودند نه اینکه رشد آن را در عمل دیده باشند. نکته جالب این است که این موضوع یک تغییر روند را نسبت به قبل از سال 2000 نشان می دهد زیرا در آن دوران سرمایه گذاری های early-stage کمتر از سوی سرمایه گذاران ریسک پذیر مورد توجه قرار می گرفت.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
پیش درآمدی بر پیش بینی های "ری کورزویل" در مورد آینده فناوری
سال 2019:
خداحافظی رایانه های شخصی و لوازم جانبی رایانه ها با کابل و سیم
سال 2020:
افزایش قدرت رایانه های شخصی با امکان مقایسه آنها با توان مغز انسان
سال 2021:
امکان دسترسی به اینترنت بی سیم در 85 درصد از نقاط کره زمین
سال 2022:
وضع قانون رفتار انسان ها و ربات ها در ایالات متحده و اروپا(تعیین وظایف و حوزه فعالیت ربات ها)
سال 2024:
اجباری شدن هوش رایانه ای در خودروها(عدم اجازه نشستن پشت خودرو فاقد هوش مصنوعی)
سال 2025:
تشکیل بازارهای بزرگ عضو های مصنوعی بدن انسان
سال 2026:
تمدید عمر به ازای هر ثانیه به کمک پیشرفت علم
سال 2027:
تبدیل ربات های خدمتکار با توان انجام کارهای سخت،همچون یخچال و قهوه جوش،به یک ابزار و دستگاه معمولی در زندگی روزمره انسان
سال 2028:
ارزان و قابل دسترسی شدن انرژی خورشیدی برای مصرف ساکنان زمین
سال 2029:
هوشمند شدن رایانه ها(در چارچوب مدل سازی رایانه ای مغز انسان)
سال2030:
گسترش استفاده از نانوفناوری در صنعت
سال 2031:
استفاده از چاپگرهای سه بعدی اعضای بدن در تمام بیمارستان ها
سال 2032:
استفاده از نانو رباتها در علم پزشکی (حذف مواد زاید از بدن و اسکن مغز برای کشف اسرار ان)
سال 2034:
نخستین دیدار انسان با هوش مصنوعی
سال 2036:
استفاده از روشهای برنامه نویسی برای برنامه نویسی سلولها و درمان بیماریها
سال 2038:
ظهور ربات های انسان نما(مجهز به هوش مضاعف)
سال 2039:
کاشت مستقیم نانو ماشین ها در مغز(غوطه وری کامل انسان در دنیای مجازی بدون هیچ دستگاهی)
سال 2040:
کاشت موتور جستجو در بدن انسان(مشاهده نتیجه ان روی لنز یا عینک مخصوص)
سال 2041:
افزایش توان اینترنت به میزان 500 برابر امروز
سال 2042:
نخستین مورد جاودانگی انسان.ارتش نانو ربات ها به کمک سامانه ی دفاعی بدن آمده و انواع بیماری ها را درمان می کند.
سال 2043:
بدن انسان می تواند به کمک نانو ربات ها به هر شکلی که بخواهد در بیاید.
سال 2044:
توانایی هوش غیر بیولوژیکی،میلیاردها برابر هوش انسان
سال 2045:
آغاز عصر تکینگی یا برگشت ناپذیری فناوری،کره ی زمین به یک ابر رایانه تبدیل خواهد شد.
سال 2099:
تکینگی فناوری سراسر کره زمین را فرا خواهد گرفت
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
۳۵ کاری که باید برای موفقیت و پیشرفت شغلی خود تا ۳۵ سالگی انجام دهید
۱. دقیقاً بدانید که چه کاری قرار است انجام دهید.
۲. نقطه قوت کلیدی خود را بشناسید.
۳. نقاط ضعف خود را بشناسید.
۴. یاد بگیرید چگونه تفویض اختیار کنید.
۵. خطوط قرمز اهداف شغلی خود را ترسیم کنید.
۶. کاری را انجام دهید که بتوانید با افتخار در موردش صحبت کنید.
۷. از اشتباهات گذشته درس بگیرید.
۸. حد توانمندیهای خود را جابهجا کنید.
۹. کاری که میترسید را انجام دهید.
۱۰. از شنیدن انتقادات ناراحت نشوید.
۱۱. به دیگران بازخورد بدهید.
۱۲. یاد بگیرید در جای مناسب “نه” بگویید.
۱۳. شبکهای از افراد مورد اعتماد بسازید.
۱۴. درباره شغلتان با افراد صاحب نظر مشورت کنید.
۱۵. مطالب نامناسب مربوط به خودتان را از اینترنت پاکسازی کنید.
۱۶. پروفایل لینکدین خود را حرفهای کنید.
۱۷. یک پرتفولیو از کارهای موفق خود داشته باشید.
۱۸. یاد بگیرید بفروشید.
۱۹. مذاکره کردن را بیاموزید.
۲۰. یاد بگیرید مدیرتان را مدیریت کنید.
۲۱. یاد بگیرید ایمیلهای موثر و حرفهای بزنید.
۲۲. حرفهای دست بدهید.
۲۳. از یک سیستم یادآوری وظیفه مناسب خودتان استفاده کنید.
۲۴. سطح انرژی و ساعت بیولوژیک بدن خود را بشناسید.
۲۵. خواب منظم داشته باشید.
۲۶. یاد بگیرید چگونه استرس خود را مدیریت کنید.
۲۷. بیش از حد و بی دلیل عذرخواهی نکنید.
۲۸. بر “سندروم ایمپاستر” غلبه کنید.
۲۹. یک برنامه جایگزین شغلی داشته باشید.
۳۰. یک کار/پروژه کنار کار اصلی داشته باشید.
۳۱. برای دوران بازنشستگی سرمایهگذاری کنید.
۳۲. روی خودتان سرمایهگذاری کنید.
۳۳. در فعالیتهای غیرانتفاعی شرکت کنید.
۳۴. بدانید چه چیز را نمیخواهید.
۳۵. همواره اهداف شغلی جدیدی انتخاب کنید.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
ده نکته برای پیشرفت شغلی
1 با رئیستان صحبت کنید:
بنشینید و گفتگویی رک و کاملاً جهت دار درمورد آینده خود در آن شرکت با رئیستان داشته باشید. تاکید کنید که می خواهید عملکرد کاریتان در راستای اهداف شرکت باشد. اهداف کاری خودتان را هم با او درمیان بگذارید. مطمئن باشید که رئیستان به این اعتماد به نفس و پختگی شما احترام خواهد گذاشت.
2 بیشتر طلب کنید:
برای کمک به بخش های دیگر شرکت یا تیم های دیگر داوطلب شوید یا خیلی ساده مسئولیت های بیشتری از رئیستان بخواهید. اینکار ارزش شما را در سازمان بالا می برد. درخواست کار بیشتر نشان دهنده علاقه شما به کمک به موفقیت شرکت است.
3 برای عضویت در هیئت مدیره داوطلب شوید:
اگر مسیر شغلیتان را روی چیزی فرای کاری که در موقعیت کنونی انجام می دهید، متمرکز کرده اید، به دنبال موقعیت هایی برای پیوستن به هیئت مدیره شرکت باشید که نشاندهنده علاقه و توجه شما به آن صنعت خاص است.
4 مهارت های اجتماعی خود را تقویت کنید:
مهارت های اجتماعی قوی نقش مهمی در کسب احترام رئیس و همکارانتان دارد. همچنین توجه افراد دیگر خارج از مجموعه را نیز به سمت شما جلب می کند که می تواند فرصت های جدیدی را در اختیارتان قرار دهد. سعی کنید رفتاری صمیمی و دوستانه داشته باشید. خوب به حرفهای دیگران گوش دهید و واضح و تاثیرگذار حرف بزنید.
5 مبتکر باشید:
هیچوقت از آوردن ایده های جدید نترسید. راه حل های خلاقانه برای مشکلات پیشنهاد دهید که باعث می شود هم خودتان و هم رئیستان مورد توجه قرار گیرید.
6 یک مرشد پیدا کنید:
سعی کنید روابط استاد و شاگردی در داخل یا خارج از شرکت پیدا کنید. تحقیقات جدید نشان داده است که چهار مورد از هر پنج مورد از ترفیع های کاری توسط یک مرشد که مقامی بالاتر در شرکت داشته انجام گرفته است. این افراد می توانند منبع بسیار خوبی از اطلاعات و راهنمایی هم برایتان باشند.
7 فخر فروشی کنید:
هنر ترفیع خود را یاد بگیرید. اگر دستاوردهای بزرگی داشته اید یا برنامه های موفقی را ایجاد کرده اید، حتماً بقیه را هم از آن مطلع کنید، مخصوصاً آنها که نقش موثری در شرکت دارند و می توانند به ترفیع کاری شما کمک کنند. بگذارید همه بفهمند که دنبال ترفیع هستید و می خواهید خودتان را یک پله بالاتر بکشید.
8 پیوسته یاد بگیرید:
یک راه اثبات شده برای پیشرفت در کارتان این است که به طور مداوم علم اندوزی کنید. باید با همه پیشرفت های روز دنیا در رابطه با شغلتان آشنا باشید و حتماً همه مهارت های جدید باید در رزومه کاریتان قید شود.
9 شبکه شخصیتان را گسترش دهید:
و در سازمان های تخصصی عضو شوید و در کنفرانس های صنعتی شرکت کنید. هرچه تعداد افراد بیشتری از توانایی های شما مطلع شوند، شانس شما برای پیشنهادات جدید کاری بیشتر خواهد شد.
اعتبار سازی کنید:
در کار، اعتبار شما مهمترین . با ارزش ترین چیز است. باید به قابل اطمینان بودن، متخصص بودن و داشتن قدرت همکاری معروف باشید. با حرفه ای لباس پوشیدن می توانید خودتان را به این هدف نزدیکتر کنید. با شرکت در کنفرانس ها و ارائه سخنرانی یا نوشتن مقالات نام خودتان را به همه بشناسانید.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
چند پیشنهاد جهت کاهش حواس پرتی کارمندان و افزایش تمرکز
پژوهش ها نشان می دهد که در محیط کارمندان هر سه دقیقه یکبار حواسشان پرت می شود و تمرکزشان را از دست می دهند، خبر بد این است که 25 دقیقه طول می کشد تا به همان سطح تمرکز قبلی برگردید، برای آنهایی که کار فکری می کنند و نیاز به نوآوری دارند این یکی از مسائل جدی است. اما چند پیشنهاد خوب برای افزایش تمرکز ارائه شده است
1. بهترین زمان تمرکز را بیابید
گفته می شود برای بسیاری افراد از ساعت 10 صبح تا حدود 12 بهترین زمان تمرکز است و از 12 تا 4 هم که وضعیت خوب نیست، بهتر است کارها را به شکلی مدیریت کنیم که در زمان های مناسب انجام شوند.
2. به خودتان پاداش دهید
مغز شما به هر کاری که زیاد انجام دهید عادت می کند، اگر بارها و بارها ایمیل یا تلگرام را چک می کنید، ذهن تان به همان اندازه غیرمتمرکز تر می شود. با هدفگذاری و کنترل خود و استفاده از پاداش عادت ها را تغییر دهید.
3. چند کار را با هم انجام ندهید.
4. جایی آرام و مخصوص تمرکز پیدا کنید
گفته می شود عرفای ایرانی هم چنین رسمی داشته اند. اگر جایی ندارید و مسئله حواس پرت کن شما اینترنت است، برنامه هایی برای مدیریت آن وجود دارند که می توانید استفاده کنید.
5. آدامس بجوید؛
کمی عجیب به نظر می رسد، ولی موثر است!
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
اشتباهات فاحش در مصاحبه استخدامی
میانگین زمان یک مصاحبه استخدامی حدود 40 دقیقه است، اما 33 درصد از 2000 مدیر شرکتکننده در یک نظرسنجی اظهار کردند که آنان در 90 ثانیه اول مصاحبه خواهند فهمید که آیا داوطلب را استخدام میکنند یا خیر.
در همان نظرسنجی، مدیران اشتباهات زیر را به عنوان دلایل اصلی رد داوطلب برشمردند:
70 درصد اعتقاد داشتند داوطلبان استخدام از نظر ظاهر و پوشش بیش از حد غیررسمی در جلسه مصاحبه ظاهر شدند.
67 درصد گفتند متقاضیان استخدام قادر نبودند تماس چشمی برقرار کنند.
55 درصد به خاطر نحوه از در وارد شدن مصاحبهشونده به اتاق مصاحبه.
47 درصد مدیران ابراز میکردند که داوطلبان استخدام هیچ اطلاعاتی درباره شرکتی که برای مصاحبه آمدهاند نداشتند.
38 درصد مدیران به خاطر کیفیت صدا و میزان اعتماد به نفس و همچنین نداشتن لبخند متقاضی را رد کردند.
33 درصد دلیل رد کردن را نوع نشستن متقاضی هنگام مصاحبه بیان کردند.
26 درصد بد دست دادن متقاضی را دلیل رد شدن میدانند.
21 درصد یکی از دلایل رد شدن متقاضی را دست به سینه نشستن او هنگام مصاحبه عنوان کردند.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
چرا غولهای سنتی از استارتآپها میترسند؟
یک نویسنده آمریکایی کتابی تازه درباره دنیای مجازی و استارتآپها نوشته و در بخش مقدمهاش تاکید کرده که چطور استارتآپها در حال تغییر دنیای اطراف ما هستند. نوشت که چطور میتوان از آینده نترسید و برای این تجارتهای کوچک احترام قائل شد. هرچند کتاب هیچوقت جزو پرفروشهای بازار نشد، اما به شکل عجیبی در میان کمپانیهای استارتآپی موفق ظاهر شد. شاید به این خاطر که به آنها میگفت دلیلی برای ترسیدن ندارند. نکته جالب توجه در این کتاب که محتوای آن را برای استارتآپهای ایرانی هم جذاب میکند، جایی است که نویسنده توضیح میدهد: «اگر قرار بود خودروسازان به پیشینیان خود فکر کنند هیچوقت ما سوار ماشین نمیشدیم، چون در این صورت باید به تمام اسبهایی فکر میکردند که برای حملونقل از آنها استفاده میشود و به همین خاطر وقت پیدا نمیکردند به آینده و ماشینها فکر کنند. همانطور که اگر امروز استارتآپها وجود نداشتند، ما برنامهها و اپلیکیشنهای فراوان را نمیدیدیم و باید همچنان به مایکروسافت قناعت میکردیم.» البته که آمارهایی که در کتاب ارائه میشود، کمی با دنیای ذهنی ما ایرانیها متفاوت است. برای نمونه در کتاب آمده که بیش از ۴۰ استاد و دانشمند در سال ۲۰۱۵ شغل اصلی خود را ترک کردهاند و به دنبال شغل فردیشان رفتهاند. همانطور که دیگر گزینهای شبیه به استیو جابز عجیب و غریب نیست و تعداد افرادی که شبیه او و مارک زاکربرگ زندگی میکنند، به شدت بالا رفته است.
در زمانهای که دنیای دیجیتال زندگی آدمها را در دست گرفته است و با کمک آن میتوان جهان را زیرورو کرد، دل بستن به شغلهای پشتمیزی و کار کردن برای کمپانیهای بزرگ یک دغدغه است. دیگر دانشجوی خوشایدهای را پیدا نمیکنید که ذهنش را برای یک کمپانی بزرگ حراج کند، بلکه او به راه خودش میرود و تغییر را از مجموعهای دیگر آغاز میکند.
با این وجود به گفته این نویسنده برای آنکه به موفقیت برسید، باید مراقب باشید تا زیر نگاههای سنگین کمپانیهای بزرگ له نشوید. باید متوجه باشید که آنها شما را رصد میکنند، تغییر را بو میکشند و به برنامههای تبلیغاتی شما با دیده تردید نگاه میکنند. پس با خودتان نگویید آنها با یک قدم ما را از زمین و زمان حذف میکنند، باید حواستان باشد که آنها ترس را احساس میکنند و برای مقابله با این ترس گسترده، خودشان را تکان میدهند. دیگر رقبای کوچک آنها یک یا دو شرکت نیستند که بتوانند برای حذفشان آستین بالا بزنند، تعداد استارتآپها آنقدر زیاد شده که شرکتهای بزرگ مجبورند پیشنهادهای وسوسهکنندهای به جوانان خوشایده بدهند.
در همین راستا اگر در ایران هم زندگی میکنید و به عنوان شغل دوم دست به کار فعالیت تازهای شدهاید که احتمال میدهید آینده درخشانی برای شما داشته باشد، پیشنهاد میشود تا از تلاش خسته نشوید و اجازه بدهید ایدههای شما راه را برای تغییر فضای کلی باز کند. از ایدههایتان نترسید و به آنها پروبال بدهید. ایدههای تبلیغاتی شما هیچوقت از طرف شرکتهای بزرگ دزدیده نمیشود، چنین جسارتی در هیچکدام از این شرکتهای بزرگ دیده نمیشود.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
تفاوت فروش و بازاریابی
با الهام از فیلم "گرگ وال استریت"
امیدوارم به سینما علاقمند باشید و فیلم “گرگ وال استریت” ساخته “مارتین اسکورسیزی” و با بازی درخشان “لئوناردو دی کاپریو” را دیده باشید. در یکی از سکانسهای پایانی فیلم ، جردن بلفورت (لئوناردو دی کاپریو) در سمیناری که همگی مدیران فروش هستند، خودکاری از جیب در میآورد و از حضار میخواهد خودکار را به او بفروشند. خودکار را به یک نفر میدهد و شخص مقابل شروع میکند به تعریف از آن. ” چه خودکار جذاب و جالبی و …” جردن میگوید: قانع نشدم و خودکار را میگیرد و به نفر بعدی میدهد. نفر بعدی هم به توصیف خودکار میپردازد. جردن خودکار را از او هم میگیرد و به نفر بعدی میدهد. این در حالی است که در ابتدای فیلم جردن از دوست مواد فروشش می خواهد که خودکار را به او بفروشد. دوستش از او شماره اش را میخواهد و جردن میگوید خودکار ندارم ! دوستش میگوید: بفرمائید خودکار !
این یعنی فروش! یعنی ایجاد نیاز …
با این مثال میخواهم بگویم فروش یعنی تغییر شرایط از طریق مهارت های فروشنده. این در حالی است که بازاریابی، با شرایط آن طور که هست برخورد می کند. به عبارت ساده تر فروش ترغیب است و بازاریابی آنالیز اوضاع.
اسکورسیزی ذهنیت بازاریابی من را به خوبی نمایش میدهد: هیچ کسی آن چیزی را که شما میفروشید، نمیخرد، افراد آن چیزی را میخرند که برای آنها ارزش دارد. اما متأسفانه بازاریابان بخش اول جمله (هیچ کسی آن چیزی را که شما میفروشید، نمیخرد) را نادیده میگیرند و سعی در غالب کردن محصولات دارند.
فروشنده باید در ایجاد نیاز مصنوعی در خریدار متبحر باشد. او باید خریدار را متقاعد به خرید چیزی کند که نیاز ندارد. زمانی که احساس نیاز ایجاد شد، در مورد شرایط قرارداد صحبتها ادامه پیدا میکند.
در بازاریابی بازاریاب میباید پیشنهادی ارائه کند که نیاز مشتری را در زمان و مکان مناسب و با زبان او پاسخگو باشد. بنابراین اثربخش ترین شیوه بازاریابی تعامل با نیاز مشتری است و نه دستکاری نیازها.
این جملهی طلایی این نگارش است :
"فروش عبارت است از پیدا کردن مشتری برای محصولات خود و بازاریابی یعنی حصول اطمینان از اینکه شما اقلام مورد نیاز مشتری را در اختیار دارید."
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
چگونه از آدم مشهورهاي شبكه هاي اجتماعي به بهترين نحو براي بازاريابي استفاده كنيم
هر روزی که پشت سر میگذاریم، احتمال به دست آوردن توجه و اعتماد و ساختن ارتباط در تبلیغات کمتر میشود. آشفتگی در شبکههای اجتماعی، پرهیز از تبلیغات، طبقهبندی رسانهها از دلایل این امر محسوب میشوند.
به نظر میرسد این موانع، بازاریابی اینفلوئنسرها (توصیهکنندگان) را بیشتر در کانون توجه قرار میدهند. در اصل، ۵۱درصد برندها بودجه خود را برای بازاریابی توصیهکنندگان در سال ۲۰۱۷ افزایش دادهاند. فهمیدن دلیلش ساده است. با کمک توصیهکنندگان، برندها میتوانند با نیشمارکت و مخاطبان تازهای ارتباط بگیرند که به نظر میرسد با تبلیغات میانهی خوبی ندارند. آنها میتوانند از شیوهی تولید محتوای این افراد برای بازگو کردن داستانهای معناداری استفاده کنند که از میان آشفتگیهای فضای مجازی عبور کند. اینفلوئنسرها میتوانند در نقش وکیل مدافع برندها ظاهر شوند و گزینهی اعتماد و احترام به برند را فعال کنند.
بازاریابی توصیهکنندگان میتواند به این چیزها و بسیار بیشتر از آن دست یابد، به شرط آنکه… یک “به شرط آنکه”ی بزرگ در اینجا وجود دارد: به شرط آنکه که طبق ترتیب خاصی اصالت آن احراز شود.
این سه شرط (احتمالا شگفتیآور) برای به دست آوردن اصالت عبارتند از:
۱. دو تا شش اینفلوئنسر برای هر کمپین مناسب است. از وسوسهی فعالکردن بیش از ۱۰ اینفلوئنسر در آن واحد پرهیز کنید. این تماسی شخصی و تجربهای دوخته شده به قامت اینفلوئنسر است که به آنها اجازه میدهد تا با موفقیت پروژهی شما به شکلی عمیق همراه شوند.
۲. با انتخاب اینفلوئنسر آغاز کنید، نه با استراتژی درگیر کردن مخاطب: این راهی است که میتوانید ارزش تبادل را انجام دهید. مثلا تجربهای که به اینفلوئنسر شما دلیلی دهد تا در مورد برند شما صحبت کند. این کار را با تمرکز بر علایق، انگیزشها و نقاط کشش کنونی اینفلوئنسر پیش ببرید.
۳. کمپین را با کمک اینفلوئنسرهای انتخابی خود بسازید. با آنها پیرامون ایدهتان صحبت کنید. از آنها بپرسید که چگونه این ایده میتواند برای آنها شخصیسازی شود. به آنها گوش دهید. حال که آنها بیشتر برای بازی وقت میگذارند، باید موفقیت کمپین را پیشاپیش احساس کنند. هرچقدر که احساسات اینفلوئنسر بیشتر درگیر کمپین شود، محتوای تولید شده توسط او بیشتر اصالت خواهد داشت و به عبارتی خروجی او بیشتر از یک انجام وظیفه خواهد بود. مخاطبان اینفلوئنسرها به هر حال زرنگاند. آنها میدانند که اینستاگرامر محبوبشان چه زمانی از کار با یک برند هیجان زده شده و چه زمانی فقط این کار را برای گذران امور مالی انجام میدهد.
در بازاریابی توصیهکنندگان میانبری وجود ندارد. اگر میخواهید آن را انجام دهید، درست انجامش دهید. معنای تمرکز دقیق بر اصالت همین است.
شارلوت تنسیل / مدیر ارشد تولید محتوای دیجیتال آژانس آگیلوی نیویورک
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
۷ پیش بینی بزرگ بولدگت در مورد آینده رسانه ها به شکل خلاصه به این شرح است:
۱. مصرف اطلاعات از طریق رسانه های دیجیتال رو به افزایش خواهد داشت در حالی که این موضوع از طریق سایر رسانه ها به سرعت در حال افول خواهد بود.
۲. استفاده از ویدئو، موسیقی و رسانه های کاغذی به سرعت تنزل خواهد کرد.
۳. تبلیغات دیجیتالی محلی همچنان رو به توسعه خواهند گذاشت و بیش از پیش طی سالهای پیش رو ترقی خواهند کرد.
۴. معضل و مشکل ad-Blocker ها در دل رسانه های دیجیتال در نهایت و به زودی حل و رفع خواهد شد، اما نه به آن شکلی که مخاطبان آرزوی آن را دارند – امحاء و از بین رفتن همه تبلیغات بر روی صفحات وب ممکن نخواهد بود.
۵. شبکه های تلویزیونی به زودی به سرنوشت روزنامه ها دچار خواهند شد و به مرور از عرصه زندگی رسانه ای مخاطبان حذف میشوند.
۶. بر خلاف تصور، پلتفرم های بزرگ هوشمند آینده عینک های هوشمند، اتومبیل های هوشمند و یا واقعیت مجازی نیست.
۷. قدرت و ثروت بیش از همیشه در تاریخ متمرکز و متعلق به عده ای محدود خواهد بود.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
اگر میخواهید کارآفرین شوید، ماهعسل آن را فراموش کنید!
مقایسه رویدادهای استارتاپی با واقعیات راهاندازی یک استارتآپ (به قلم حسین مرادی)
برگزاری رویدادهای کارآفرینی و آموزش عملی کارآفرینی از این جهت ضرورت دارد که افراد بتوانند در یک فضای شبیه سازی شده و در یک زمان محدود و فشرده, بصورت عملی, اصول راه اندازی یک استارتآپ رو فرا بگیرند، انگیزه لازم در این خصوص را بدست بیاورند، تیم سازی کنند، و شکست و موفقیت را تجربه کنند و به همین دلیل، بنده همیشه از طرفداران و حامیان برگزاری رویدادهای عملی استارتآپی بوده و هستم.
ولی نباید فراموش کرد که این رویدادها تنها برشی شیرین از مسیر پر پیچ و خم کارآفرینی هستند و میتوان آنها را ماهعسل کارآفرینی نامید!
چرا که در این رویدادها، معمولاً با افرادی روبرو هستیم که همه علاقهمند به کار و کارآفرینی هستند و غالب برگزارکنندگان، مربیان، داوران و حتی سایر شرکتکنندگان در رویداد, نگاه برد و باخت و منفعتگرایانه بلندمدت به این رویدادها ندارند.
اما اگر تصمیم گرفتید وارد کارزار سخت کارآفرینی شوید، ماهعسل آن را فراموش کنید!
چرا که وقتی ما در عمل, دست بکار میشویم و به اصطلاح، استارتآپ خودمان را راهاندازی میکنیم، با مفهومی عام به نام مردم طرف می شویم که بسیاری از آنها، اصلا با مفهوم استارتآپ آشنا نیستند و علاقه به آشنایی با آن هم ندارند و حتی با هر تغییری در سبک زندگی خود مخالف هستند.
بخش تلختر کارآفرینی زمانی خودش را نشان میدهد که برخی از دوستان و همراهان شما در ماه عسل کارآفرینی، در هنگام راهاندازی واقعی یک استارتآپ به دلایلی چون تضاد منافع (مانند اشتراک در بخشی از بازار هدف دو استارتاپ)، حسادت و تنگاندیشی و مانند آن از همراهی با شما دست میکشند و حتی برخی از آنها در مسیر رشد شما سنگاندازی میکنند که این مقطع را میتوان ماه تلخ کارآفرینی دانست.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
دام دارایی های محدود کننده و تکنیکی برای رهایی
در یکی از مدارس دانش آموزان را به چند گروه تقسیم کردند و به هر گروه 5 دلار دادند و گفتند دو هفته برای افزایش پول خود زمان دارید در پایان نتیجه و استراتژی شما مورد بررسی قرار میگیرد ....
بعد از اتمام دو هفته دانش آموزان با مبالغی در دست آمدند ... گزارش ها به این صورت بود .
گروهی 5 دلار را به خرید دستمال و تمیز کردن ماشین ها اختصاص داد ...
گروهی اقدام به دستفروشی کرد ...
گروهی به فروش گل اقدام کرد ...
هر یک از این گروه ها تنها ضریب کمی از پول خود را افزایش دادند ...
اما گروهی دیگر که برنده مسابقه شد این سیاست را در پیش گرفتند که آنها با چند روز تحقیق دریافتند که یکی از رستوران های بزرگ و شلوغ شهر افراد پولدار دقایق زیادی را با اعضای خانواده در صف میایستند و از این بابت ناراحتند . از این رو آن دانش آموزان با دریافت نوبت و گذراندن دقایقی و فروش نوبت خود به افراد انتهای صف مبالغی را از خانواده ها دریافت نموندند و خانواده ها با رضایت کامل نوبت آنها را خریداری می نمودند جالب اینجاست که خانواده ها تمایل بیشتری به خرید نوبت از دختر ها بودند و مبالغ بالاتری را به آنها میدادند بنا بر این پسر ها تصمیم گرفتند نوبت خود را به دختر های هم گروهی بدهند تا دختر ها بعد از فروش نوبت خود نوبت پسر ها را نیز بفروشند . بدین صورت آنها توانستند با کمترین زحمت بودجه خود را دست نخورده ده ها برابر کنند
تفاوت این گروه با گروه های دیگر چه بود؟ این گروه پنج دلار را کنار گذاشتند!
تحلیل و تجویز راهبردی:
گاهی برای خلق موقعیت و شروع به کار نیاز است دارایی های خود را نادیده گرفت و محدودیت ها را کنار زد تا دنیایی از ایده و خلاقیت پیش روی ما قرار گیرد. بدون شک 5 دلار محدودیتی بود که در ذهن همه (حتی ما که داستان را خواندیم) رقم خورد و تنها به فکر کارهایی با خرج 5 دلار می افتیم و تنها می توانیم ضریبی از آن را افزایش دهیم در حالی که با کنار گذاشتن آن دریچه فکرمان به بی نهایت ایده باز می شود.
در هر موقعیتی که هستیم، دارایی های موجود را برای مدتی در ذهن مان کنار بگذاریم. مثلا در سطح کشور، فرض کنیم که یک شبه چاه های نفت خشکید، در سطح سازمان فرض کنیم که دولت یک شبه تولید و توزیع محصول فعلی ما را ممنوع اعلام کرد و در سطح زندگی شخصی فرض کنیم که یک شبه تمام اعتبار/دانش ما در یک حوزه تخصصی از بین رفت. آنگاه ... از فردا چه می کنیم؟
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
براي موفقيت در بازاريابي در سال ٢٠١٧، ويدئو بسازيد
پیشبینیهای هاباسپات و مجله فوربز نشان میدهد استفاده از محتوای ویدئویی و اثربخشی آن در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است به طوری که در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۴% ترافیک وب مربوط به محتوای ویدئویی است و این درصد تا سال ۲۰۱۹ به ۸۰% خواهد رسید.
پیادهسازی بازاریابی ایمیلی بر اساس محتوای ویدئویی نرخ کلیک دکمههای فراخوان موجود در ایمیلها را تا ۳۰۰-۲۰۰% و افزودن ویدئو در صفحات فرود نرخ تعامل را تا ۸۰% افزایش میدهد.
تحقیقات حاکی از آن است که ۹۰% مشتریان اعتقاد دارند که محتوای ویدئوی محصول برای اتخاذ تصمیم خرید به آنها بسیار کمک کرده است و ۶۴% آنها بعد از تماشای ویدئو آن محصول را خریداری کردهاند.
افراد حدود یک سوم زمان آنلاین خود را به تماشای ویدئو میپردازند.
حدود ۵۹% تصمیمگیران سازمانی ترجیح میدهند به جای خواندن محتوای متنی به تماشای ویدئو بپردازند.
مهمتر از همه آنکه یک دقیقه محتوای ویدئویی برابر است با ۱.۸ میلیون کلمه!
بازاریابی ویدئویی پیام برند شما را تقویت
میکند. این محتوا بهترین ابزاری است که شما میتوانید از طریق آن واقعیت پیام برند خود را به مخاطبانتان انتقال دهید.
محتوای ویدئویی قابلیت انتشار ویروسی دارد. مطالعات نشان داده است که ۹۲% افرادی که محتوای ویدئویی را از طریق تلفن همراه خود دریافت میکنند، اقدام به اشتراکگذاری آن مینمایند
.
ویدئوها ۱۲۰۰% بیشتر از متنهایی که حتی حاوی لینک باشند، به اشتراک گذاشته میشود و حدود۶۰% بازدیدکنندگان پیش از آنکه متنهای شما را بخوانند اقدام به تماشای فایلهای ویدئویی شما میکنند.
منبع: فرامحتوا
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
منتورینگ چیست؟
اصطلاحات کوچینگ(coaching) و منتورینگ (mentoring) با شروع استارتآپها بیشتر مطرح شده اند و امروز در زمینه کسبوکار نیز استفاده میشوند و معمولا بهجای یکدیگر بهکار میروند. به همین دلیل در بسیاری از سازمانها، از یک منتور انتظار دارند مسوولیتهای کوچینگ را هم بهعهده بگیرد. اما بهرغم باور عموم این دو مقوله یعنی منتور و کوچ تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند. برای اینکه تفاوت میان این دو را بدانیم و از دستاوردهایی که هرکدام برای کسبوکارمان به ارمغان میآورند مطلع باشیم، باید ابتدا با مسوولیتهای مخصوص هر یک آشنا شویم.
منتور کیست؟
به زبان ساده یک منتور کسی است که دانش، تخصص و مشاوره خود را به کسانی که تجربه کمتری دارند ارائه میدهد. منتور با بهرهگیری از تجربه و مهارتهای خود، کارمندانش را در مسیر درست هدایت میکند. یک منتور به کارمندان تازهکار برای یافتن فرصتهای رشد حرفهای، بهدست آوردن اعتماد بهنفس و بهبود مهارتهای فردی کمک میکند. این کمک و حمایت بر اساس تجربهها و آموختههای شخصی منتور است که باعث جلب اطمینان بیشتر از جانب کارمندان خواهد شد.
وظایف یک منتور چیست؟
همانطور که گفته شد، یک منتور کسبوکار با توجه به رشد حرفهای و توسعه مهارتهای بین فردی و متقابل کارمندان تازه کارش، از آنها حمایت و پشتیبانی میکند و بهویژه او کمک میکند تا این کارمندان گزینهها و انتخابهای حرفهای خود را کشف کنند، اهداف توسعه را تعیین کنند، ارتباطات جدید ایجاد کنند و منابع را به خوبی شناسایی کنند. در این روش، یک منتور به عنوان الگو و مشاوری حرفهای برای کارمندان عمل میکند. نقش یک منتور بر اساس نیازهای متغیر کارمندان تازهکار در طول زمان، تکامل پیدا میکند. در اغلب موارد، روابط منتورینگ غیررسمی است، درحالیکه چنین روابطی هرازچندگاهی میتواند رسمیتر باشد.
در روابط منتورینگ رسمی، منتورها روشهای از پیش تعیین شده و ساختاریافتهای را برای تعیین و تنظیم انتظارات واقعبینانه، بهدست آوردن و افزایش منافع متقابل و ارتقای کیفیت کارمندان دنبال میکنند.منتورهای خوب همیشه تمایل دارند تا مهارتها و دانش خود را با کارمندان جوان به اشتراک بگذارند و از آنجایی که آنها هم مانند کارمندان تازهکار با همین چالشها مواجه شدهاند، میتوانند با همدلی بیشتر با نیازهای آنان برخورد کنند. منتورها برای الهام بخشی و ایجاد اطمینان و اعتماد در عملکرد خود، نگرش مثبت و تمایل به مقابله با مشکلات را دارند. این ویژگی به آنها کمک میکند که با کارمندان جوان در مورد اهداف و دغدغههای حرفهای راحتتر بحث کنند.از دیدگاه کسبوکار، منتورها به کارمندان در بالا بردن اعتماد بهنفس، توسعه مهارتها و افزایش اعتبار آنها کمک میکنند و کارمندانی که دارای اعتماد بهنفس و رضایتمندی هستند، سازمان را به جلو هدایت میکنند و به همین دلیل کسبوکارها در حال حاضر تمرکز خود را بر شناسایی برنامههای منتورینگ صحیح، راهبردی و حمایتی قرار دادهاند.
به زبان ساده تر کوچینگ بر افکار و انگیزه های درونی فرد و روابطش و تشخیصدعلاقمندی ها و استعداد هایش تمرکز دارد و منتورینگ بر انتقال تجربیات آزموده شده ی موفقیت تاکید دارد.
به نظر میرسد روند موفقیت اینگونه است:
در همراهی مربی کوچینگ این فرد است که باید خود رابشناسد با توانمندی های خود آگاه شود راه صحیح و تصمیمات درستی برای زندگی اش بگیرد و سپس با راهنمایی های تکنیکال هر حرفه توسط یک منتور به اهدافش برسد.
مثال نه چندان علمی ولی کمک کننده
فرض کنید نوجوانی که توسط پدر و مادر به عنوان مربی (کوچ)تربیت میشود ،و توسط مربی های دیگر (منتور)تخصص می آموزد مثل رانندگی ،نقاشی...
بسیاری از افراد دانش زیادی را توسط منتورها کسب میکنند ولی در کار خود موفق نیستند چون از کوچینگ بهرمند نبوده اند خود علایق و توانمندی هایشان رانمیشناسند و عمر خود را بدون آگاهی فقط صرف آموزش های مختلفی میکنند که ثمری برایشان ندارد.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
اينترنت اشياء؛ انقلاب صنعتی آينده
اینترنت اشیا بهطور خلاصه شبکهای از اشیای متصل به اینترنت است که میتواند اطلاعات را جمع آوری و تبادل کند. اینترنت اشیا حالا به بخشهای مختلف زندگی روزمره ما نفوذ کرده است؛ از خودروهای هوشمند و مبتنی بر اپلیکیشنهای مختلف گرفته تا خانههای هوشمند با ترموستات و لامپهای هوشمند تنها با فرمان صوتی کار میکنند.
اینترنت اشیا به وسیله یک اکوسیستم نسبتا ساده کار میکند. شخصی که از یک دستگاه کنترل (که میتواند یک موبایل هوشمند یا تبلت باشد) استفاده میکند، فرمان یا اطلاعات را از طریق شبکه به یک دستگاه مبتنی بر اینترنت اشیا ارسال میکند. این دستگاه مبتنی بر اینترنت اشیا درخواست را اجرا کرده و سپس آن را از طریق همان شبکه ارسال میکند.
رشد سرمایهگذاری در این بخش به دلایل مختلفی مانند گسترش ارتباطات اینترنت در سراسر جهان، افزایش استفاده از ابزارهای موبایل، حسگرهای ارزانقیمت و توسعه اینترنت اشیا خواهد بود. رشد انفجاری اینترنت اشیا حتمی است، اما انقلاب ناشی از آن از حالا آغاز شده است تا زندگی روزمره ما را با ورود خودروها و خانههای هوشمند متحول کند.
گزارش منتشر شده از سوی Business Insider Intelligence نشان میدهد که تعداد دستگاههای مبتنی بر اینترنت اشیا از 10 میلیارد دستگاه در سال 2015 با رشد سه برابری تا پنج سال آینده به 34 میلیارد دستگاه خواهد رسید.کارشناسان پیشبینی کردهاند که میزان سرمایهگذاری جهان در صنعت اینترنت اشیا تا پنج سال آینده برابر 6 تریلیون دلار خواهد بود.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
درآمد حیرتانگیز سیاستمداران آمریکا از سخنرانی
سیاستمداران آمریکایی بعد از دوران فعالیت خود میتوانند به انسانهای پولدارتری تبدیل شوند. آنها با ۱۰ دقیقه سخنرانی میتوانند نیمی از درآمد سالانه خود را یک جا به دست آورند. سخنرانی همواره بخش کسل کننده و منفور تمام همایشها و برنامههای مختلف است و بسیاری از مخاطبان ترجیح میدهند که این بخش از برنامهها حذف شود. اما گویا برای آمریکاییها چنین نیست، طوری که حاضرند مبالغ هنگفتی را بابت تنها ۱۰ دقیقه سخنرانی یک چهره مشهور سیاسی بپردازند.
جرج دبلیو بوش
رئیس جمهور سابق ایالات متحده دوران بسیار طلایی را از نظر مالی بعد از ریاست جمهوری پشتسر گذاشته است. سخنرانیهای آقای بوش بین ۱۰۰ تا ۱۷۵ هزار دلار قیمت دارد. او تنها بیش از ۳۰ میلیون دلار به تنهایی از سخنرانیهایش دریافت کرده است. این در حالی است که حقوق رئیس جمهور سالیانه ۴۰۰ هزار دلار است.
بیل کلینتون
رئیس جمهور اسبق این کشور نیز در کنار همسرش یکی از گرانقیمتترین سخنرانهای این کشور است. به گفته واشینگتنپست کلینتون در سال ۲۰۱۲ با ۷۲ سخنرانی توانست بیش از ۱۶ میلیون دلار درآمد داشته باشد. CNN نیز درباره قیمتهای نجومی سخنرانی کلینتون گفت که او برای سخنرانی در شرکت مخابراتی سونی اریکسون در هنگ کنگ، ۷۵۰ هزار دلار پول گرفته است.
رودی جولیانی
شهردار سابق نیویورک نیز یک سخنران گرانقیمت به حساب میآید. این نامزد سابق ریاستجمهوری حزب جمهوریخواه برای هر سخنرانی ۲۷۰ هزار دلار میگیرد.
سارا پیلن
مشاور پرحاشیه دونالد ترامپ و فرماندار سابق آلاسکا برای انجام یک سخنرانی در سال ۲۰۱۱، صدوپانزده هزار دلار پول گرفته است تا یکی از سخنرانهای گرانقیمت خانم باشد. در صورت رئیس جمهور شدن دونالد ترامپ در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا، احتمالا این قیمت بالاتر نیز خواهد رفت.
تیم گیتنر
آقای گیتنر وزیر اقتصاد کابینه کنونی آقای اوباما هم برای سخنرانیهای کوتاه خود مبلغ زیادی دریافت میکند. بر اساس گفتههای روزنامه فایننشالتایم، گیتنر سال ۲۰۱۴ برای سخنرانی در بانک دویچه ۲۰۰ هزار دلار خرج روی دست بانک گذاشته است.
بن برنانک
آقای برنانک اقتصاددان و رئیس سابق بانک فدرال است. به گفته نیویورکتایمز این چهره اقتصادی ۲۰۰ هزار دلار برای سخنرانی در آمریکا و ۴۰۰ هزار دلار برای سخنرانی در کشورهای دورتر مثل آسیا دریافت میکند.
دونالد ترامپ
رییس جمهوری که این روزها هربار در سخنرانیهایش جنجال تازهای بر پا میکند یک پولدار تمام عیار است. آقای ترامپ در سال ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ برای هر سری سخنرانیهای آموزشی خود در سمینار خصوصی آنلاین یک شرکت خصوصی در زمینه املاک و مستغلات یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار پول گرفته است.
کاندولیزا رایس
وزیر امورخارجه سابق ایالات متحده هم برای تکتک کلماتی که میگوید مبلغ بزرگی دریافت میکند. خانم رایس در یکی از موارد تنها برای سخنرانی در دانشگاه مینیسوتا ۱۵۰ هزار دلار پول دریافت کرد.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
ایده هایی برای کارآفرینی اجتماعی
راه های زیادی برای یافتن ایده برای یک کسب و کار اجتماعی وجود دارد. راه اندازی کسب و کار اجتماعی شباهت زیادی به راه اندازی کسب و کارهای سنتی دارد، اما ایده ها و انگیزه های کارآفرینی اجتماعی معمولا خاستگاه متفاوتی دارند. جرقه ی اولیه کارآفرینی اجتماعی با نگرانی در مورد یک مشکل اجتماعی زده می شود، درست مانند سازمان های خیریه.
در واقع اصلی ترین تفاوت بین کارآفرین اجتماعی با کارآفرین سنتی در هدف آن ها از راه اندازی یک کسب و کار است. پول مهم ترین انگیزه و هدف کارآفرینان سنتی است در حالی که دغدغه کارآفرین اجتماعی یافتن راه حلی برای حل مسائل جامعه ای است که در آن زندگی می کند. گرچه منافع اجتماعی، زیست محیطی و در نهایت مالی هر سه برای یک کارآفرین اجتماعی مهم و انگیزاننده اند.
در ادامه چند کسب و کار اجتماعی موفق را بررسی می کنیم:
1 سوپر مارکت اجتماعی
در این سوپرمارکت ها اقلام با تخفیف به مشتریانی که از اقشار کم درآمد جامعه هستند فروخته می شود. تولید کنندگان مواد غذایی و یا سوپرمارکت های دیگر اقلامی را که به هر دلیل نمی توانند خودشان بفروشند ( مثل قوطی های ضربه دیده و ...) به صورت رایگان یا به قیمت بسیار ارزان در اختیار سوپرمارکت های اجتماعی می گذارند.
2 کتاب های درسی استفاده شده
موسسه Textbooks for change با گروه های دانش آموزی و دانشجویی شریک می شود و کتاب های درسی استفاده شده ی آن ها در پایان هر سال تحصیلی جمع آوری می کند. برخی از این کتاب های دست دوم به دانش آموزان تازه وارد با قیمت کمتری فروخته می شود و بعضی از این کتاب ها نیز در اختیار دانش آموزان محروم در کشورهای توسعه نیافته قرار می گیرند. سود فروش این کتاب ها بین شما و صاحبان کتاب قسمت می شود.
3 اعطای وام به کارآفرینان
موسسه Kiva چهارچوبی فراهم کرده است که از طریق آن افراد و شرکت ها می توانند به طور مستقیم به کارآفرینانی که نتوانسته اند سرمایه خود را تامین کنند، وام بدهند. این موسسات هم چنین مبلغ ناچیزی برای انجام این کار از کارآفرینان دریافت می کنند.
4 رستوران و یا شیرینی پزی اجتماعی
هدف این رستوران ها استخدام افراد بیکار و یا کم توان است. آن ها با آموزش این افراد نیروی کار مورد نیاز خود را تامین می کنند. سود عاید از این رستوران ها و شیرینی پزی ها صرف دستمزد کارکنان و اجرای برنامه های توانمند سازی برای آن ها می شود.
5توزیع اینترنت پرسرعت
شرکت ها و موسسات کوچک معمولا امکانات زیادی در اختیار ندارند. سازمان های بزرگی که در نزدیکی این شرکت ها هستند می توانند اینترنت پرسرعت خود را با آن ها شریک شوند و مبلغ ناچیزی از آن ها دریافت کنند.
6 آب سالم برای همه
موسسه Soma Water دستگاه های تصفیه ی آب خانگی تولید می کند. این موسسه محصولات خود را در کشورهای توسعه ی یافته به فروش می رساند و با بخشی از سود حاصل از آن دستگاه های مشابهی را برای کشورهای فقیر که به آب سالم دسترسی ندارند تولید می کند.
7 تاسیس خرده فروشی
فروشگاه Bottle 4 Bottle با برندهای پوشاک قرار داد بسته و محصول آن ها را به صورت آنلاین به فروش می گذارد. این موسسه با خرید عمده خود در قیمت ها از تولید کنندگان تخفیف می گیرد. در نهایت با فروش لباس ها بخشی از سود اضافه ی خود را به خرید شیر و بطری شیر برای نوزادان محروم اختصاص می دهد.
8 ایجاد شرکت مجازی کامپیوتری
با ایجاد یک کسب و کار در فضای مجازی می توان به افرادی که درآمد بالایی ندارند یکی از مهارت های مرتبط با کامپیوتر را آموزش داد. این افراد پس از آموزش در قالب گروه هایی به انجام پروژه های مرتبط با کامپیوتر(مثلا طراحی وب) می پردازند. سود حاصل از این پروژه ها به عنوان دست مزد در اختیار این افراد قرار می گیرد.
برگرفته از thesedge.org
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
برای موفقیت هر تیم اصولی وجود دارد.
اگر اعضای تیم این اصول را مبنای کار خود قرار دهند، میتوانند صرفنظر از میزان استعدادشان، اعضای مؤثرتری باشند.
در ادامه ۱۷ اصل برای کار تیمی بیان شده است:
۱ - انعطافپذیری و سازگاری با تیم:
اعضای تیم باید منعطف باشند و خودشان را با تیم و خواستههای تیم منطبق و سازگار کنند.
۲ - همکاری و مشارکت بین اعضای تیم:
برای موفقیت تیم اعضا باید با یکدیگر همدلی و همکاری داشته باشند واعضا مصلحت و اهداف تیم را به مصلحت و اهداف خود ترجیح دهند و به فکر برنده شدن همه باشند.
۳ - تعهد داشتن:
اعضای تیم باید به خود و به وظایفی که به آنها محول میشود، تعهد داشته و سعی کنند وظایف خود را بهخوبی انجام دهند.
بدین طریق آنها هم به رشد خود کمک میکنند و هم به تیم بهره لازم را میرسانند.
۴ - ارتباطات بین اعضای تیم:
اتحاد بین اعضای تیم عامل کلیدی موفقیت آن است؛ این اتحاد از طریق ارتباط بین اعضا ایجاد میشود.
در تیم با هرکس به زبان خودش صحبت کنید، رک و راست باشید و همتیمیهای خود را از اطلاعات بیخبر نگذارید.
۵ - شایستگی، لیاقت و کفایت داشتن:
سعی کنید به دنبال یادگیری تخصصی باشید و حرفهای و متخصص شوید.
هرکدام از اعضا باید در کاری متخصص باشند تا به کمک هم بتوانند تیم را به اهدافش برسانند.
۶ - اعتماد داشتن اعضای تیم به یکدیگر:
باید بین اعضای تیم اعتماد وجود داشته باشد و در شرایط مختلف بتوانند به یکدیگر تکیه کنند.
۷ - انضباط:
در کار تیمی باید نظم وجود داشته باشد و وظایف بهطور منظم انجام شوند؛ یعنی کارهای محول شده باید در زمان مناسب و به شیوهای درست انجام شوند.
۸ - ارتقا توسط اعضای تیم:
ارتقای شما، ارتقای تیم است.
ارزش هر شرکتی به منابع انسانی آن است و هر یک از اعضای تیم میتوانند باعث افزایش کیفیت کار کل تیم شوند.
کسی که بتواند سطح عملکرد تیم را بالا ببرد و بر توان و ظرفیت اعضای تیم بیفزاید، قابلستایش است.
۹ - مشتاق بودن:
شور و شوق درونی اعضای تیم باعث تقویت تیم میشود.
حس اشتیاق را در خود برانگیزانید و به کار و تیم خود ایمان داشته باشید.
۱۰ - داشتن قصد و هدف:
اعضای تیم برای دستیابی به هدف متعالی، باید تصویر بزرگی از هدف در ذهن داشته باشند، ضعفها و قدرتهای تیم را بشناسند و وقت و نیروی خود را در مسیری بگذارند که آنها را به هدف تیم برساند.
۱۱ - آگاهی از وظایف:
اعضای تیم از وظایف خودآگاهی دارند. آنها هدف خود را میدانند و به رهبر تیم، اجازه رهبری کردن میدهند.
اولویت اولشان موفقیت تیم است بعد موفقیت خودشان.
۱۲ - آمادگی:
اعضای تیم برای رسیدن به مقصد و هدف آمادگی دارند.
شما برای رسیدن به آمادگی نیازمند ارزیابی مقصد، مسیریابی رسیدن به هدف، داشتن نگرش مثبت نسبت به خود و تیم و درنهایت اقدام و عمل هستید.
۱۳ - رابطهمندی:
تیم به وجود اعضایی نیاز دارد که توانایی برقراری ارتباط را داشته باشند و گوشهگیر و منزوی نباشند.
۱۴ - اصلاح و بهبود خود:
اعضای یک تیم موفق همواره به فکر این هستند که خود و مهارتهایشان را اصلاح کرده و بهبود دهند.
آنها برای توسعه فردی خودشان فکر میکنند، برنامه پیشرفت دارند، در هرلحظه و زمان آماده هستند و آنچه تاکنون یاد گرفتهاند را به کار میگیرند.
۱۵ - ازخودگذشتگی:
اعضای تیم نسبت به یکدیگر بخشنده بوده، اهل سیاستبازی نیستند، به تیم وفادارند و به وابستگی متقابل بیش از استقلال اهمیت میدهند.
۱۶ - راهحلگرا بودن:
اعضای تیم موفق مشکلگشایند و اگر با مشکلی مواجه شوند به پیدا کردن راهحل آن فکر میکنند. این افراد تحولآفرین هستند و تیمی که چنین اعضایی داشته باشد موفق است.
۱۷ - پیگیری:
اعضای یک تیم موفق برای رسیدن به هدف، پایداری و سماجت دارند. همه توان خود را به کار میگیرند، به شانس و بخت و تقدیر متکی نیستند و در شرایط دشوار، دست از کار نمیکشند.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
انواع مشتری و سبک های ارایه متناسب با آنها
ارائه خود را طوری طراحی کنید که برای سبک های مختلف جذاب باشد.
یک ارائه برای یک مدیر باید کاملاً متفاوت از آنی باشد که برای یک فرد معاشرتی و یا یک فرد متفکر عرضه می کنید.
هر سبکی انتظارات متفاوتی دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت.
در اینجا نحوه ی ارائه به ۴ نوع از مشتریان را برای شما شرح می دهیم:
1 افراد معاشرتی :
ارائه باید تفریحی، سرگرم کننده و تحریک کننده باشد.
نشان دهید که محصول یا خدمت شما چگونه جایگاه مشتری و به چشم دیگران آمدنش را تقویت خواهد کرد.
2 افراد مدیر :
ارائه باید کوتاه، بدون حواشی، مرتبط با کسب و کار و حاوی نکات اصلی باشد. زمان ارائه برای این افراد محدود است، پس وقت خود را با پرداختن به جزئیات یا مکالمات غیر ضروری تلف نکنید.
گزینه هایی به آنان بدهید که بتوانند بر پایه آن تصمیم گیری کنند.
3 افراد متفکر :
ارائه باید منطقی، اطلاع رسان و با جزئیات باشد. متفکران، خیلی تحلیلی هستند. بنابراین به دنبال اطلاعات دقیق، صداقت و پایایی می گردند. از ارائه خود با اسناد و داده های پشتیبانی کننده و مقدار زیادی اطلاعات فن شناختی حمایت کنید. انتظار نداشته باشید که همان روز به تصمیم برسند. متفکران نیاز به دقت دارند تا در بحر تفکر فرو روند و روی هر نقص و ایراد به طور دقیق کار کنند. زمان خاصی را برای پیگیری ترتیب دهید.
4 افراد رابطه گرا :
در مورد عقاید و احساسات آنها سوال کنید و نشان دهید که راه حل شما سازگار با دیگر قسمت های مختلف درون شرکت آنان خواهد بود. رابطه گران می خواهند بدانند که آیا مشتریان دیگر هم از محصولات یا خدمت شما حمایت می کنند یا خیر.
آنان گرایش به پیروی از هنجار و امور معمول دارند، بنابراین، راه حل خود را بیش از حد عجیب و غریب و زننده نکنید.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
چرا یک خوش بین مادرزاد هستم.
کیم ووچونگ در کتاب "سنگفرش هر خیابان از طلاست"
اگر تنها 1 درصد شانس موفقیت در یک پروژه وجود داشته باشد، یک صاحب کسب و کار واقعی آن 1 درصد را به چشم جرقه اي می نگرد تا آتشی با آن روشن کند. در کسب و کار حق ندارید که 1 را روي 1 بگذارید و عدد 2 را بدست بیاورید. شما باید 1 را تبدیل به 10 کنید و 10 را تبدیل به 50. روش شمارش در کسب و کار چنین است.
در سراسر زندگی ام، بدون توجه به رویدادهاي آن، هرگز خوش بینی را کنار نگذاشته ام. همیشه موقعیت هاي بحرانی را چیزي بیش از خطراتی آنی و زودگذر تصور نکرده ام و این عصاره خوشبینی من می باشد. به یک معنی، کسب و تجارت را نوعی جنگ تلقی می کنم. هرچه کسب و تجارت بزرگتر باشد، حوادث بیشتري در پیشرو خواهید داشت و بیشتر باید براي آن مایه گذاشت.
وجه تمایز من با سایر صاحبان کسب و تجارت، تجربه قابل ملاحظه من در خرید شرکتهاي ورشکسته و راه اندازي مجدد آنهاست. رها کردن عملاً بدبینی است. وقتی دیگران شمارش غیرممکن ها را آغاز می کنند، من شمارش امکانات را شروع می کنم. دقیقاً از همان لحظه آغاز، بایست نسبت به هر آنچه که انجام می دهید، خوشبین باشید. اما یک چیز هست که براي تحقق احتمالات ضروري است و آن از خودگذشتگی است.
همچنین بایست یک فلسفه در زندگی داشته باشید. مردم وقتی واژه فلسفه را می شنوند آن را چیزي مغرورانه و مشکل در نظر می گیرند، اما فلسفه زندگی آنقدرها هم مشکل نیست. مهم نیست که چه کاري انجام می دهید، خود را وقف آن کار کنید، و اگر شما می توانید که خود را وقف استفاده جامعه کنید، همین کافی است.
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
پیش بینی وضعیت اقتصادی ایران در سال 2050
موسسه PricewaterhouseCoopers
پیشبینی موسسه
«پرایسواترهاوسکوپر» حکایت از آن دارد که ایران با رتبه هجدهمین اقتصاد بزرگ جهان در سال 2016 خواهد توانست تا سال 2030 به رتبه شانزدهمین اقتصاد بزرگ جهان ارتقا یابد، اما این ارتقای رتبه تا سال 2050 کمی تعدیل خواهد شد و اقتصاد کشورمان در 2050 به هفدهمین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل خواهد شد که در مجموع نسبت به وضعیت فعلی بهبودی یک پلهای خواهد داشت. این موسسه فهرستی از اقتصادهایی را معرفی کرده است که در ویرایش جدید پیشبینی خود بهعنوان بازارهای نوظهور نسبتا بزرگ به فهرست نوظهورها افزوده شدهاند.
نام ایران نیز در میان این فهرست دیده میشود.
این اقتصادها عبارتند از بنگلادش، کلمبیا، مصر، ایران، نیجریه، پاکستان، فیلیپین، تایلند و ویتنام.
بر این اساس، پیشبینی میشود تولید ناخالص داخلی ایران براساس برابری قدرت خرید در سال 2030 بالغ بر 2 تریلیون و 354 میلیارد دلار خواهد بود. این رقم در سال 2050 به 3 تریلیون و 900 میلیارد دلار بالغ خواهد شد. این موسسه یادآور شده است که این پیشبینی براساس قیمتهای 2016 انجام شده است.
براساس این پیشبینی، نرخ رشد سالانه جمعیت ایران تا سال 2050 بهطور میانگین 4/ 0 درصد، میانگین رشد سرانه واقعی سالانه ایران 5/ 2 درصد و میانگین رشد تولید ناخالص داخلی سالانه براساس نرخ پول ملی 9/ 2 درصد خواهد بود. بر این اساس، میزان سرمایهگذاری در ایران در سال 2016 بهعنوان درصدی از تولیدناخالص داخلی 30 درصد بوده است که تا سال 2050 به 19 درصد افت خواهد کرد. بنا بر این بررسی، در سال 2016 تولید ناخالص داخلی ایران براساس نرخ مبادلهای ارز معادل 412 میلیارد دلار بوده است که ما را از این منظر در جایگاه بیست و سومین اقتصاد بزرگ جهان قرار داد.
این پیشبینی نشان میدهد تولید ناخالص داخلی کشورمان بر این اساس در سال 2030 بالغ بر یک تریلیون و 5 میلیارد دلار خواهد بود که ما را از این منظر در جایگاه بیست و یکمین اقتصاد جهان قرار میدهد و در سال 2050 تولید ناخالص داخلی کشورمان براساس نرخ مبادلهای ارز بالغ بر 2 تریلیون و 586 میلیارد دلار خواهد بود که همچنان رتبه بیست و یکمین اقتصاد را در این فهرست به خود اختصاص خواهیم داد.
منبع :صندوق بین المللی پول
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg
اهداف عمده برای موفقیت یک آژانس تبلیغاتی
از مهمترین برنامههایی که آژانسهای تبلیغاتی باید به آن بپردازند، تعیین اهداف مورد نظر است؛ به گونهای که خطمشی کلی آژانس مذکور مطابق با اهداف فوق حرکت کرده و رسیدن به این اهداف، سرلوحه دستورالعملهای اجرایی آن قرار بگیرد. به همین منظور در ادامه چند هدف اساسی را که برای تمام آژانسهای تبلیغاتی صدق میکند، ذکر خواهیم کرد. در نظر گرفتن اهدافی که در ادامه بیان میشوند، در موفقیت یک آژانس تبلیغاتی بسیار مؤثر بوده و نتایج مثبتی را در پی خواهد داشت.
رضایت مشتری
یک آژانس موفق در درجه اول باید به موفقیت مشتری خود فکر کند، زیرا در صورت برندهشدن مشتری است که این آژانس نیز جایگاه خود را در میان شرکتها و برندهای دیگر تثبیت خواهد کرد و به عنوان یک آژانس موفق شناخته خواهد شد. لذا میتوان گفت در نظر گرفتن اهداف مشتریان، در درجه اول، مهمترین قدم در موفقیت یک آژانس بازاریابی محسوب میشود.
ارائه تصویر مثبت
روند فعالیتهای یک آژانس تبلیغاتی باید به گونهای باشد که در ذهن تمام مشتریان خود، تصویری مثبت از خود باقی بگذارد، در واقع چنین فرهنگی باید در بین تمام کارمندان این آژانس از پایینترین درجه گرفته تا بالاترین آنها، درونی شده باشد و چنین تفکری به عنوان یکی از اهداف اساسی آنها درآمده باشد. هر چقدر یک آژانس و تیم کاری آن در ارائه چنین تصویری موفق باشد، قطعا آینده کاری بهتری را در پیش روی خود خواهند داشت، چراکه ترسیم یک تصویر مثبت از این آژانس، باعث جذب بیشتر مشتری شده و طرفداران این آژانس به مرور زمان بیشتر خواهند شد.
احساس مسئولیت
سازمان یک آژانس تبلیغاتی باید بهگونهای طراحی شده باشد که تکتک اعضای آن نسبت به محتوایی که ارائه میکنند، حس مسئولیت داشته و در قبال آنها پاسخگو باشند، به این معنا که احساس مسئولیت اجتماعی نیز باید در بین تمام کارکنان یک آژانس تبلیغاتی درونی شده باشد و این امر به عنوان بخشی از تربیت کاری آنها تبدیل شده باشد.
پیشرفت مداوم
صنعت تبلیغات یک صنعت پویا به شمار میرود که نمیتواند برای همیشه یک خطمشی را دنبال کند، بنابراین یکی از اهداف مهمی که هر آژانس تبلیغاتی باید در رأس برنامههای خود به آن توجه کند، بهروزبودن و پیشرفت دائم است؛ به این معنا که باید به طور مداوم تغییرات مشتریان خود را در نظر داشته باشد و با توجه به نیازهای آنها و همچنین خصوصیات و علایق مصرفکنندگان، فعالیتهای بازاریابی خود را پیریزی کند. هر چقدر یک آژانس بتواند نسبت به تغییرات پیرامون خود حساستر باشد، پیشرفتهای قابل ملاحظهتری را نیز به دست خواهد آورد.
توسعه
هر آژانس تبلیغاتی باید به فکر توسعه و پیشرفت بیشتر گروه بازاریابی خود باشد و گسترش بازار خود را به صورت یکی از اهداف اساسی خود قلمداد کند. این توسعه نیز میتواند هم در مفهوم جغرافیایی و هم در مفهوم محتوایی صورت بگیرد، به این معنا که آژانس مذکور سعی در یافتن مشتریان بیشتر در مناطق جغرافیایی جدیدتری داشته باشد، ضمن اینکه توسعه محتوای فعالیتهای این آژانس نیز باید در دستور کار آن قرار بگیرد تا بتواند در فضای رقابتی که با دیگر آژانسها در آن قرار دارد، به روند پیشرفت خود ادامه دهد.
نویسنده : بهرام سهیلی
کانال تلگرامی ما
https://telegram.me/joinchat/CpyMq0BT2QhELQqOq49UFg